Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtetek meg a párotokkal és hogyan?
Figyelt kérdés
Azért lennék kiváncsi, mert nem találok magamnak párt. Eddig suliban próbáltam ismerkedni, mert nem járok nagyon bulizni, de nem sikerült sajna. Tudnátok segíteni?
Én életembe 3x voltam bulizni. Barátnőmet az iskolában ismertem meg. Kosaraztam, meccsünk volt. Ő szurkolt. Aztán összejöttünk. Azóta is együtt vagyunk, már több, mint 3 éve. (20/F)
2013. jan. 13. 22:06
2/14 anonim válasza:
Én a jelenlegi barátnőmet a koliban ismertem meg és ott is jöttünk össze , bár akkor még volt pasija. Úgy ismertem meg, hogy azonos a családnevünk és volt hogy elcseréltük a csekkeket. November óta járunk és többen már megmosolyogták az azonos családnevet és már egyből azt hitték házasok vagyunk.
22\F
2013. jan. 13. 22:08
3/14 anonim válasza:
Face book , palacsintát sütött én hozzászóltam és elkezdtünk ismerkedni személyesen is azóta eggyütt vagyunk . 29/f
2013. jan. 13. 22:12
4/14 anonim válasza:
Itt. :)
2013. jan. 13. 22:13
5/14 anonim válasza:
itt gyakorin:D 3 éve tart bár úgy néz ki nemsokára vége:(
2013. jan. 13. 22:14
6/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2013. jan. 13. 22:20
7/14 anonim válasza:
Én most szingli vagyok de elmesélem hogy az elsö pasimmal hogy jöttem össze. elöször is MINDEN ÍGY VOLT NEM KAMU . buszoztam haza és oda ültem egy nagyon helyes fiú mellé. csörgött a mobilom de pont lekellett szálnom ezért megfogtam a kabátomat és futottam hogy még letudjak szálni ne csukja be az ajtot. a táskámat a buszon hagytam de erre mar csak otthon jöttem rá. a táskába voltak az irataim,sulis cuccok stb. rá 2-3 órára valaki elkezdett hivogatni de mivel nem ismertem a számot sose vettem föl a telefont. utána egy napra rá valaki csöngetett mikor kinyitottam az ajtót ott volt a táskám de egy ember se állt az ajtóban. kinyitottam a táskát minden benne volt de plusz egy bonbon és egy telefon szám. felhivtam találkoztunk,randiztunk,öszejöttünk. 1 évig voltunk együtt. kiderült a lakcímkártyámról tudta hol vagyok . ja és az a fiú volt aki mellett a buszon ültem az a helyes... de vége lett sajnos... :(
2013. jan. 13. 22:24
8/14 anonim válasza:
első pasimmal buliban, másodikkal szintén buliban. harmadikkal neten, bár nem társkeresőn, hanem egy közösségi oldalon rámírt. a következő pasimat már eleve ismertem, ő nyomult rám, mikor megtudta, h egyedülálló vagyok. jelenlegi barátomat neten, társkeresőn ismertem meg.
2013. jan. 13. 22:53
9/14 anonim válasza:
Elsőt társkeresőn pedig a szomszéd faluban élt:O 3 és fél évig voltunk együtt, másodikat munkahelyen vele 1 év, harmadikat szintén társkeresőn 3 hónapja.
De remélem nem lesz több, Vele akarok lenni életem végéig..
2013. jan. 14. 09:34
10/14 anonim válasza:
Facebook-on!
Kiírtam valamit,ő hozzászólt...utána elkezdtünk talizni,ismerkedni..majd összejöttünk,és most is együtt vagyunk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!