Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot kérek?

Figyelt kérdés
Szeretek egy lányt de nem tudom hogy hogy szerezzem meg mert egyszer már lekoppintott magáról. Segítetek?
2013. jan. 12. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor fejen is állhatsz, nem fogod érdekelni. Nem vagy az esete.
2013. jan. 12. 15:06
 2/9 Alexandra0908 ***** válasza:

Hát szerintem ne erőltesd..ha egyszer már nem-et mondott akkor nem hiszem,hogy valaha is összejön...

21/L

2013. jan. 12. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
A lekoppintásod után történt valami, beszélgetés stb? vagy lekoppintott és azóta szóba sem áll veled?
2013. jan. 12. 15:33
 4/9 A kérdező kommentje:
lekoppintott ugyan de rá egy hétre sokkal többet beszélgetünk mint az előtt.
2013. jan. 12. 16:01
 5/9 Tyler913 ***** válasza:
Ne láss bele annyit. Az,hogy beszélgettek,még nem jelent semmit. Én a helyedben inkább hagynám,és foglalkoznék más lányokkal. Ki tudja? Lehet,ha azt látja a csaj,hogy más lányokkal mozogsz,megnő a vonzalma irányodban.
2013. jan. 12. 17:04
 6/9 A kérdező kommentje:
kössz
2013. jan. 13. 12:52
 7/9 anonim ***** válasza:

5

Miért adsz neki olyan tanácsot, amibe tuti bukás vár rá?

2013. jan. 13. 12:54
 8/9 Tyler913 ***** válasza:

7

Mert tapasztalataim szerint igy jar majd jobban. Ha szereti,es fut egy olyan lany utan,aki mar egyszer lepattintotta,akkor a lany soha nem fogja tisztelni. Ha ertekesnek tartod magad,nem kaparsz ennyire egy lany utan sem,mert abbol nem sul ki semmi jo. Igy mar ertheto?

2013. jan. 13. 16:27
 9/9 A kérdező kommentje:
kössz a tanácsokat
2013. jan. 19. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!