Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérek mit csináljak?!
1000% hogy nem hetero még nem volt neki párkapcsolata :/
és szerintem ettől félhet de mit tegyek ez ellen?
"1000% hogy nem hetero"
16 évesen semmi sem 1000%. A nemi identitása főleg nem.
De ha tudsz 3 észérvet mondani, akkor én is mondok.
A kérdésem tehát: honnan veszed, hogy nem hetero?
hát nem tudom ...
de akkor tegyük fel hogy nem hetero akkor mit csináljak vele ???
Elnézést kérek, de a kérdés kiírója fiú, vagy lány? Csak mert ugye aki tetszik neki, az lány. Itt fentebb meg elég furcsa kavarodást éreztem.
Nyilván az én hibám, de azért tisztázzuk: 1 lány + 1 fiú = heteroszexuális kapcsolat.
Amennyiben én gondolom jól: mi lenne, ha hagynál neki egy kis időt gondolkodásra? Mert ez így baromira kényelmes, hogy Te ott vagy neki, kényezteted, stb, de be kellene látnia, hogy nem használhat ki Téged. Szüntesd be az ölelgetést meg a puszilgatást, akár meg is sértődhetsz egy kicsit: ha nem kellesz neki, miért nem mondja meg őszintén? Ha meg igen, akkor pláne? Kicsit tartsd megfigyelés alatt. Lehet, hogy esetleg ő másvalakit nézett ki az osztályból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!