Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? értelmes tanácsot kérek
Figyelt kérdés
nos barátnömmel össze vesztünk egy kicsit... van a suliába egy gyerek aki miatt majdnem szétentünk pár hete.. akkor az a gyerek törölte a barátnőmet facen az ismerősei közül... kavarta a gyerek a szart...és egy pár napja be jelölte a barátnőmet és én szóvá tettem h minek fogata el ismerősnek miközbe majdnem szét mentünk és erre igy csinál a nőm mert haverok és bocsánatot kért, ja és ki derült az is amibe biztos voltam, h szerelmes a barátnőmbe.. van okom aggodni?? jogos lenne ha irnák a gyereknek h akadjon le a nőmről??? 19/F2013. jan. 12. 13:00
1/3 anonim válasza:
Jogosan. De csak akkor ha barátnőd élvezi a helyzetet meg elbeszélget vele. Még ha "haverok" lennének oké, de ha a pasi hajt a csajra, akkor irj rá a tagra hogy kopjon le gyorsan.
2/3 D'a válasza:
Jól tetted hogy szóvá tetted...én le is tiltatnám a srácot a helyedben a barátnőddel..ne írj neki...felesleges...csak téged fog "csicskának" nézni...beszélgess el a barátnőddel inkább. :) ha látja rajtad hogy szereted és bármit megtennél érte akkor nem fogja érdekelni a másik srác. :)
3/3 anonim válasza:
Az egy dolog h a pasi szerelmes, lehet h a csaj nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!