Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ertelmes tanacsot tudnak adni a baratnomnek?
Figyelt kérdés
A legjobb baratnom belezugott egy tole azt hiszem 12 evvel idosebb pasiba. Ezzel nem is lenne gond, de a srac eretlen, csak 2-3 alkalomra hasznalja a csajokat, aztan rendszerint a csajok eszreveszik, hogy "mire megy ki a jatek" es dobjak.
A legjobb baratnom pedig mindenkepp meg akarja szerezni. Ezt tobbek kozott ugy csinalja, hogy amikor tudja, hogy latni fogja ot a pasi, valami miniruhat/miniszoknyat vesz fel, vagy pedig ilyen sztreccs nadragokat ilyen nagyon magas sarku cipokkel/ csizmakkal.
2012. okt. 27. 14:29
1/5 anonim válasza:
Mond meg neki azt,hogy kihasználja a nőket.
Nem igazán tudod lebeszélni.Mert te leszel a rossz.
Figyelmeztesd,de úgy is csalódni fog.
3/5 anonim válasza:
Ha ő is csak dugni akar a pasival akkor jó az öltözet választás is. Ha komolyan meg akarja szerezni akkor jóval visszafogottabbnak kell lennie mint a legtöbb csaj. Olyan öltözet kell amiben csinos de nem túl kihívó mégis vonzza a tekinteteket...Nehéz az ilyen szoknyapecérekkel, mert mindenkit megdugnak akit csak lehet de barátnőnek nem ribancot szoktak választani és olyat sem aki "csak neki adta könnyen magát".
4/5 anonim válasza:
ma 14:39 vagyok tapasztalatból írom ezeket, egy ilyen mindenkit lefektetős pasival ismerkedtem.1 hónapig ismerkedtünk, csak beszélgettünk azalatt aztán elcsattant az első csók eltelt még egy hónap és lefeküdtünk, az volt vele az első és utolsó alkalom. Második volt akivel lefeküdtem és még is voltak olyan beszólásai, hogy nem bírtam magammal én sem mint a többiek, és hogy unja már, hogy minden csajnak dughatnékja támad tőle nem is őt akarják megismerni.
5/5 A kérdező kommentje:
Az oltozkodesen kivul az utobbi idoben mindig festi magat(alapozo, szemfestek, szempillaspiral, szemceruza, szajfeny) plusz feltett maganak mukormot is. Mondjuk az eleg szolid, csak sima feher vegu, de akkor is latszik, hogy mu
2012. okt. 27. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!