Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves fiúk, férfiak! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves fiúk, férfiak! Milyen érzés nektek, mit gondoltok arról, ha egy lány elpirul a társaságotokban?

Figyelt kérdés
Elég könnyen elpirulok, de én ezt nem különösebben szeretem, mert így lerí rólam, hogy tetszik nekem az illető...

2013. jan. 10. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ujjonganék ( persze belül ), ha elpirulna a társaságomban egy leányzó! Szóval nekem imponáló! :)
2013. jan. 10. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Aranyos, és egy jel, hogy tetszem a lánynak. Hidd el, jobb mintha rejtegetnéd az érzéseid, mert akkor a fiú azt is érezheti, hogy nem érdekel téged. Szóval egy jel is, hogy bejövök a lánynak és nem veszett ügy.
2013. jan. 10. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Már megint boroztál Maris?
2013. jan. 10. 13:52
 4/9 anonim ***** válasza:
én amilyen belfék vagyok nem veszem észre szerintem. Ezentúl jobban figyelek :)
2013. jan. 10. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Szimpatikus 38F
2013. jan. 10. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:

kb elolvadok tőle xd

f19

2013. jan. 10. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy biztos pukizott és aggódik, hogy hallottam-e.
2013. jan. 10. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Állandóan arra törekszem, hogy ez megtörténjen a lánnyal...
2013. jan. 10. 14:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez egy jó jel, mié? Mer látom,hogy nem nagy az arca, nem flegma disznó, nem mocorog benne az önérzet, hogy kivagyte? Hanem olyan kis alsóbbrendűnek érzi magát, az ilyne pirulókeselyük mind ilyenek, ilyen kis kevesebb vagyok effektusok. Jó az. Előnyös az ismerkedésnél, ha a nő nincs eldurranva magától!
2013. jan. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!