Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen jó érzés egy lányt testileg közel érezni, mint az álmomban?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy lány sírt és én megvígasztaltam, magamhoz húztam megöleltem és ez ülve történt egyébként, de nagyon jó érzés volt, le sem tudom írni szavakkal igazából. Olyan jó volt érezni, megsimítani az arcát, átölelni a lányt, karjaimban tartani, bár sosem ért volna véget az az álom. Még sosem volt barátnőm és amúgy is félénkebb srác vagyok egyébként, nem a társaság közepe típus.2013. jan. 5. 17:14
2/4 anonim válasza:
igen jó érzés :D ezért szeretem ölelgetni barátnőmet :D
3/4 anonim válasza:
csak ha szereted, egy közömbös csajt nem annyira.
4/4 anonim válasza:
kittiiiiii ezt nem vettem be kül. igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!