Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez önbizalomhiány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez önbizalomhiány?

Figyelt kérdés
Na szóval én egy szerintem átlagos srác vagyok mármint külsőre.De az iskolában való lányokkal nem merek beszélni sőt még megszólítani se.(kivéve 1 et)Sőt akik beszólnak nekem az ellen is nagyon ritkán lépek fel ellene még akkor is ha tudom lazán megverném.De viszon iskolán kívül nincs ez a jelenség.Érdekes akkor tele vagyok önbizalommal és meg is tudom védeni magam. 14/F

2013. jan. 9. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem félsz attól hogy beszólnak, visszautasítanak :) mert napi többször is megtehetik, de az utcán rohangászó lányokat lehet hogy soha többé nem látod:))
2013. jan. 9. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
az
2013. jan. 9. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Túl kell esni a visszautasításon , hogy kezelni tudd. Ha nem tudod kezelni még szarabb lesz , ez akkor lép fel mikor kudarcként fogod fel és nem tapasztalatként.

Ne verekedj , az sosem vezet pozitív eredményre , elég ha 1 ütésből kiütöd :D:D

2013. jan. 9. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!