Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha muszáj lenne választani, kivel járnátok? MM, Justin Bieber, vagy Kim Petras?
Figyelt kérdés
Nincs olyan válasz, hogy egyikkel sem. Kényszerhelyzet van.
MM: [link]
Kim Petras: [link]
2013. jan. 9. 10:59
11/20 anonim válasza:
Tehát vehetne nekem ezt-azt,de csak felvághatna vele,hogy velem jár,semmi más,mert akkor inkább harakiri.
12/20 anonim válasza:
Inkább Tom Selleckkel bármelyik helyett.
13/20 anonim válasza:
velem van baj ha melegként egyiket sem választanám? Najó talán MM. Ezen a képen még kinéz valahogy...
14/20 anonim válasza:
Kim és Bieber.
az egyik már csaj, a másik meg csajos.
MM b-uzis.
15/20 Trotilka válasza:
Haladnék szépen sorba, aztán úgyis annyi lenne nekik. :)
16/20 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, de Kim Petras végülis már évek óta lány, és olyan gyönyörű, nem látszik rajta, hogy valaha fiú volt - őt bármikor bevállalnám!
17/20 anonim válasza:
Úristen... ez a kérdező 1 buz* :P Én lány vagyok... De.. Nem tudok mit mondani rád, szerintem kösd fel magad xd
18/20 anonim válasza:
Nem vagyok fiú, de ha az lennék és hetero, Kimet választanám. Szerintem ö már a lány kategória. És h megjelenek vele valahol, senki nem bu-ziz le.
19/20 anonim válasza:
a járás nem feltétlenül jelent bármit. Oké járunk. CSak nem megy boldog kapcsolatban. távkapcsolat,beszélgetés nélkül.Innentől meg leszarom melyik. HA kötelezően romantikus viszonyról van szó,elvágom az ő,majd a saját torkomat.
20/20 anonim válasza:
MM? ő ki? mert hogy én nem tudom eldönteni hogy fiú vagy lány, az is biztos!!! 26/f Justin bieber is fiú? Érdekes kérdést tettél fel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!