Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha muszáj lenne választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha muszáj lenne választani, kivel járnátok? MM, Justin Bieber, vagy Kim Petras?

Figyelt kérdés

Nincs olyan válasz, hogy egyikkel sem. Kényszerhelyzet van.

MM: [link]

Kim Petras: [link]

2013. jan. 9. 10:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tehát vehetne nekem ezt-azt,de csak felvághatna vele,hogy velem jár,semmi más,mert akkor inkább harakiri.
2013. jan. 9. 12:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Inkább Tom Selleckkel bármelyik helyett.
2013. jan. 9. 17:33
 13/20 anonim ***** válasza:
velem van baj ha melegként egyiket sem választanám? Najó talán MM. Ezen a képen még kinéz valahogy...
2013. jan. 16. 02:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Kim és Bieber.

az egyik már csaj, a másik meg csajos.

MM b-uzis.

2013. febr. 3. 01:50
 15/20 Trotilka válasza:
Haladnék szépen sorba, aztán úgyis annyi lenne nekik. :)
2013. febr. 26. 11:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok meleg, de Kim Petras végülis már évek óta lány, és olyan gyönyörű, nem látszik rajta, hogy valaha fiú volt - őt bármikor bevállalnám!
2013. aug. 3. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:
12%
Úristen... ez a kérdező 1 buz* :P Én lány vagyok... De.. Nem tudok mit mondani rád, szerintem kösd fel magad xd
2014. febr. 20. 22:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok fiú, de ha az lennék és hetero, Kimet választanám. Szerintem ö már a lány kategória. És h megjelenek vele valahol, senki nem bu-ziz le.
2014. febr. 20. 22:22
 19/20 anonim ***** válasza:
a járás nem feltétlenül jelent bármit. Oké járunk. CSak nem megy boldog kapcsolatban. távkapcsolat,beszélgetés nélkül.Innentől meg leszarom melyik. HA kötelezően romantikus viszonyról van szó,elvágom az ő,majd a saját torkomat.
2014. febr. 20. 22:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
MM? ő ki? mert hogy én nem tudom eldönteni hogy fiú vagy lány, az is biztos!!! 26/f Justin bieber is fiú? Érdekes kérdést tettél fel? :)
2014. febr. 21. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!