Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha muszáj lenne választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha muszáj lenne választani, kivel járnátok? MM, Justin Bieber, vagy Kim Petras?

Figyelt kérdés

Nincs olyan válasz, hogy egyikkel sem. Kényszerhelyzet van.

MM: [link]

Kim Petras: [link]

2013. jan. 9. 10:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Most ez a Kim Petras ez nem egy csaj? Meg kell kérdeznem, manapság már semmi sem biztos.
2013. jan. 9. 11:01
 2/20 anonim ***** válasza:

Kim Petras :D

[link]

csak erős idegzetűeknek :D

2013. jan. 9. 11:05
 3/20 anonim ***** válasza:
Hát... Akkor is már inkább ez mint a másik kettő. Ő legalább nyíltan vállalja, hogy micsoda :D
2013. jan. 9. 11:07
 4/20 anonim ***** válasza:
53%
Na elő a válaszokkal had lássa a kérdező ki a homár!! Csak aztán óvatosan nehogy utána rád másszon a kis kancsó... :D
2013. jan. 9. 11:09
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább maradok forever alone. :D
2013. jan. 9. 11:18
 6/20 anonim ***** válasza:
Először kim Petrasra voksoltam volna mert tudtam hogy a másik 2 férfi és én nem vagyok buzeráns, de utána néztem és az a Kim Petras is fiú úgyhogy EGYIKKEL SEM.
2013. jan. 9. 11:20
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Kim Petras elég egyszerű választás lenne szerintem bárkinek. Amúgy meg nem fiú, hanem műtét utáni transszexuális, tehát ha az kell, akkor szexelhetnél is vele... :)
2013. jan. 9. 11:26
 8/20 anonim ***** válasza:

Justin Bieber az nem pasi?

na mindegy, a legszebbet választanám.

2013. jan. 9. 11:41
 9/20 anonim ***** válasza:

"Nincs olyan válasz, hogy egyikkel sem."

Nálam van.

"Kényszerhelyzet van."

Akkor inkább felkötném magam.

2013. jan. 9. 11:47
 10/20 anonim ***** válasza:

Kimet mondtam volna,de aztán láttam meg,hogy ő régen Tim volt.

Ugyhogy ha nem kéne vele se szexelni,se smárolni,de még megérintenem sem,akkor Bieber,mert ő a leggazdagabb,de ha egyszer is meglobálná a kicsi Justin-t akkor dobnám.

2013. jan. 9. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!