Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem tud választani hogy engem vagy a másikat válassza, mit csináljak hogy engem válasszon?

Adj neki 1 hónapot-titokban-szeresd úgy ahogy eddig senkit-érezze, és megnézed mit lép rá. De titokban-neki nem szólva.
Mondjuk, én bele sem mennék egy ilyenbe, hanem elegánsan félreállnék a helyedben.

7
Én nem állok sorba:d Azontúl hogy megvetem azon női honfitársaimat, akik így futtatnak embereket. Jellemtelen dolognak tartom. Nekem ha pasi lennék: nem kéne egy ilyen nő, nőként meg nem kéne ilyen férfi.
a próba meg amit ajánlottam a kérdezőnek, egyértelműen megmutatja, hogy a csajnak mondjuk mit jelent.

8:
Legtöbbször hülyítéskor alakulnak ki ilyen szituációk, mint amilyen a kérdezőnél. Ez kétségtelen, de ettől még ha tetszik neki a lány nem feltétlen kell feladnia, hogy aztán az ellenfél arassa le a babérokat. Megalázkodni sem kell a lány előtt könyörgéssel. Valahogy az aranyközéputat kellene megtalálnia a kérdezőnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!