Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha pl van 3 lány akkor közülük egy fiú egyáltalán nem biztos, hogy a legszebbet fogja választani, még egy lány sokkal jobban válogat és 3 fiúból csakis a legszebbet fogja kiválasztani?
Pl itt van 3 lány, ezekből a fiúk legtöbbje mindenek adna esélyt egy kapcsolatban.
Pl itt egy kép több lányról.
Ezek közül a legtöbb pasi szinte minddel összejönne, vagy adna esélyt a lánynak, hogy megismerhesse. De ha pl ugyanennyi fiú van, akkor egy lány nem adna esélyt mindnek, csakis annak a legjobban néz ki az összes közül. Sok lány, talán a többségük így működik. De nem általánosítok.
Valóban.
Bármelyiknek a szájába tenném...:D
Na most attól függ milyen kapcsolatra gondolsz.
Szexre gondolom bármelyik elmenne, de hosszú távon is azt a szélsőt bámulni..erősen kétlem, hogy sok férfinek bejönne.
A nőknél pont fordítva. Szex esetén a legjobb testűt válasszák, aki külsőleg gyönyörű. Kapcsolatnál viszont az észt, a biztonságot, boldogságot keresik.
A boldogságot pedig nem külső jegyekben mérik.
Mellesleg és komolyan mondva... Nem lehet csakis kizárólag külső alapján dönteni...
Nagyon nem.
Ez nem igaz.
Alapvetően, ha valaki komoly kapcsolatot választ, akkor nem úgy áll neki, hogy max. 2 év.
Ha valami tönkremegy, hát tönkremegy, de ez nem forgatókönyv.
Hát, nekem a bulikról egész más tapasztalataim vannak :D
Jó én felnőtt szórakozóhelyekre járok, ott nincsenek 18 alattiak hála a jó istennek, de felénk az a divat, hogy idegen férfiak szó nélkül odamennek fogdosni a nőket. És vérig vannak sértve, ha elküldöd őket a halál f*szára.
Inkább nőket látok egymással, vagy baráti társaságban szórakozni, a férfiak általában egyedül jönnek, és nyomulnak mindenkire.
Ritka undorító viselkedés.
Tudom, ezt sokan nem fogják elhinni, de nekem egyik sem jön be, talán aki legközelebb van, a szöszi, ha muszáj lenne választani.
Szóval tessék, én jó példa vagyok, nem adok esélyt mindenkinek :D
A nőknél pont fordítva. Szex esetén a legjobb testűt válasszák, aki külsőleg gyönyörű. Kapcsolatnál viszont az észt, a biztonságot, boldogságot keresik.
a 2.mondattal nem értenék eggyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!