Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálnátok ha két lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha két lány között kéne választani de teljesen más a stílusuk mégis mindkettő teccik?

Figyelt kérdés

Az első lány:

egy kávézóba találkoztunk,modell,szép,karakteres arca van,kva vékony és mondjuk kissebbek a mellei.Szőke haj,barna szem.Mindig kimondja amit akar,nagyon bátor.

A második lány:

suliból ismertem meg.ő is vékony bár nem annyira mint az előző modell.Gyönyörű az arca,barna haj,zöld szem,nagyobb mellek.Állandóan mosolyog, nevet.

Mindkettőt imádom,de nem tudok választani.MIndkettő már elég erősen közeledik,majdnem csóknál tartunk.de hát nem akarom megbántani őket.Ti melyiket választanátok,és mit csinálnátok az én helyemben??

2010. dec. 29. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Mivel nem te vagyok, nem tudom.

Ha a f..omra hallgatok, mindkettőt jól meghúzom, ha a szívemre, akkor én tudnék dönteni, nem úgy mint te.

2010. dec. 29. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Tényleg ne bántsd meg őket, legalábbis a másodikat ne. A modellek hát.........második lánnyal többet érsz. Ám az elsőnak nagy igazsága van abban, hogy neked kell eldöntened.
2010. dec. 29. 22:43
 3/7 anonim válasza:
szar ügy haver. én a belső alapján választanék kettőjük közül:)
2010. dec. 29. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés, azt amelyikbe szerelmes vagyok :)

Ha csak vonzódsz mindkettőhöz hiába mondom hogy a te helyedben a másodikat választanám mert NEKED KELL DÖNTENED! :)))

2010. dec. 29. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Esetleg képet küldesz ? privátban például...
2010. dec. 29. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
ne a külsőt nézd. belső alapján válassz.
2010. dec. 30. 00:14
 7/7 anonim ***** válasza:
ha ez kérdés, akkor egyikbe sem vagy szerelmes.
2010. dec. 30. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!