Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam vagy írjak SMS-t vagy mi legyen?
Kiderült, hogy otthonról el kell költöznie pár napra, mert jön valaki hozzájuk, akivel nem akar egy fedél alatt lenni. Van egy háza ahova kiköltözik, de már holnapra kéne. Reggel óta nem tudtam vele beszélni, akkor is csak a neten, de sietett, mert még ma el kell intéznie az átköltözést...
Szerintem most is azon ügyködik, hogy mindent elrendezzen a háznál, mert egyébként fent szokott ilyenkor lenni a neten este...
Gondoltam felhívnám (ezelőtt még nem hívtam) csak nem tudom mennyire érne rá... SMS-t is küldhetnék, de mivel nincs pénz a mobilján, ezért arra nem tudna reagálni...
Nem akarom megzavarni, mert valószínűleg idegeskedik a rendezkedés meg minden miatt... De hiányzik és legszívesebben vele mentem volna segíteni... De lehet ha nem reagálok semmit, akkor azt hiszi, hogy nem érdekel? :/
Nem is tudom mit izélek ezen ennyit... tökre mintha ovis lennék :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!