Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felhívjam vagy írjak SMS-t...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívjam vagy írjak SMS-t vagy mi legyen?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy otthonról el kell költöznie pár napra, mert jön valaki hozzájuk, akivel nem akar egy fedél alatt lenni. Van egy háza ahova kiköltözik, de már holnapra kéne. Reggel óta nem tudtam vele beszélni, akkor is csak a neten, de sietett, mert még ma el kell intéznie az átköltözést...

Szerintem most is azon ügyködik, hogy mindent elrendezzen a háznál, mert egyébként fent szokott ilyenkor lenni a neten este...

Gondoltam felhívnám (ezelőtt még nem hívtam) csak nem tudom mennyire érne rá... SMS-t is küldhetnék, de mivel nincs pénz a mobilján, ezért arra nem tudna reagálni...

Nem akarom megzavarni, mert valószínűleg idegeskedik a rendezkedés meg minden miatt... De hiányzik és legszívesebben vele mentem volna segíteni... De lehet ha nem reagálok semmit, akkor azt hiszi, hogy nem érdekel? :/

Nem is tudom mit izélek ezen ennyit... tökre mintha ovis lennék :O

2013. jan. 8. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel, ha nem akar veled beszélni, vagy nem ér rá, legfeljebb nem veszi fel a telefont.
2013. jan. 8. 21:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem felvenné a telefont, csak ha meg nem ér rá, akkor milyen az már, hogy felhívom és akkor annyit mond, hogy bocsi nem érek rá. :/
2013. jan. 8. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
szetm is hívd föl, h kell e segítség, bár kicsit úgy jött le az írományodból, h nem vagytok még olyan viszonyban. Ettől függetlenül, ha kedves veled, jó a viszony, föl lehet hívni, h csak érdeklődj, h hogy van, meg eszedbe jutott, h hátha kell segítség.:)
2013. jan. 8. 21:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én vizsgázom a napokban, így holnap is és nem tudnék segíteni menni most neki semmiképp. Meg így estefele már semmi esély, mert nincs is úgy buszom... Egy várossal arrébb van (20km).
2013. jan. 8. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
de ki???
2013. jan. 8. 21:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, még csak alakuló kapcsolat.
2013. jan. 8. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:
kerdeztem, leszbilany
2013. jan. 8. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel, biztosan örülni fog. És legalább megnyugszol. Ha meg nem ér rá, akkor is, ha kedvesen utasít el, az is jó jelnek tekinthető.
2013. jan. 8. 22:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Áh, most már későn van, szerintem már alszik, mert elfáradt ma... Majd holnap ha nem jelentkezik akkor felhívom szerintem valamikor.
2013. jan. 8. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!