Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók milyen hosszú legyen?
Igény kérdése, sose toudhatod,hogy mit igényel a másik. Én pl a nekem tetsző nővel kb. 3 órahosszáig is csinálnám unalom nélkül, egyszerüen annyira jó lehet az első csók, de hát a nőnek ha nem egy újkeletű dolog a smárás, vagy épp nem annyira élvezi a pofát, akivel csinálja, akkor kínszenvedés is lehet akár. ATtól is függ,hogy mennyire trágyaszagú a lehelleted!!
Ha fresh vagy, akkor nyomulhatsz, benyalhatsz neki, de ha bukés vagy, akkor örülni fog,ha minél hamarabb eltolod a képed!
volt már több barátnőm, smároltam jónéhánnyal, de akkor én vagyok a hülye, nem éreztem magam arra vágyat, hogy 10percig megállás nélkül smároljak. lehet azért ,mert már vártam, hogy akkor következzen valami több, és azért zavart egy idő után, hogy csak smárolunk.
köszönöm azért a választ :D
uccsó két komi istenem :Dxdddd
smároltok abba hagyjátok beszélgettek majd újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!