Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyen barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok.14 éves vagyok és nagyon félénk.Még 8. vagyok és még nem volt egy barátnőm se pedig szoktam egy csomó lánnyal beszélgetni de egyik se jön be az osztályból.Ahova meg megyek közép iskola ott főleg több a fiú.Nem tudom még hogy hogy lesz barátnőm.Lehet hogy nem abba a közép iskolába megyek.Nagyon rosz hogy még mindíg nincsen barátnőm.Másnak az osztályban van/volt.Pedig én tuti hogy nem csalnám meg vagy ilyesmi.Olyan jo lenne hogyha kettesben mennénk el moziba például.

2013. jan. 6. 21:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
45%
Pénz és sárm.
2013. jan. 6. 21:07
 2/23 anonim ***** válasza:
2013. jan. 6. 21:07
 3/23 A kérdező kommentje:
:D Ja igen és nem hiszem hogy ronda vagyok :D
2013. jan. 6. 21:08
 4/23 anonim ***** válasza:
59%
névnamenick: Mit lopod a profilképem?! :P
2013. jan. 6. 21:08
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

MOST JÓL FIGYELJ RÁM!!!

Az, hogy barátnőd legyen az nem presztizs, az nem kötelezettség és nem azért lesz a fiúknak barátnője, mert másnak is van, hanem mert valamelyik megtetszik nekik és azt a lányt meghódítják és a lány a barátnőjük lesz...

Úgy ne akarj barátnőt, hogy nincs olyan aki valóban tetszik és kiemelkedik a szemedben a többi lány közül...

2013. jan. 6. 21:09
 6/23 A kérdező kommentje:
Van aki tetszik.Nem azért szeretnék barátnőt mert másnak van.Csak azt nem értem hogy nekem hogy hogy nem jön össze.
2013. jan. 6. 21:10
 7/23 anonim ***** válasza:
97%

úgy, hogy nem kérdeztél rá a csajnál

légy határozott magabiztos és férfias

2013. jan. 6. 21:11
 8/23 anonim ***** válasza:
53%

Legyél ilyen páwa köcsög: [link]

Erre buknak a 14-15 éves tini p*csák.

2013. jan. 6. 21:12
 9/23 A kérdező kommentje:
Igen igaz a mai lányok már csak az ilyenekre buknak -.-
2013. jan. 6. 21:13
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy csak az ilyenekre.

Csak a mai lányok között aki rendes, az úgy van mint Te.

Ezen filózik félénken, hogy hol a probléma.

Írtad, hogy Te rendes srác vagy, gondolom eleve egy hozzád illő rendes barátnőt akarsz, neme gy kis riban*ot.

Próbálkozz, mert abból lesz az eredmény.

"Nincs gól, amíg nem lősz."

Én is tudom, hogy a rendesebb, csendesebb srácoknak nehezebb, de pont ebbe tudnál felülemelkedni a többieken, hogy Te nem műmájer vagy.

2013. jan. 6. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!