Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen barátnőm?
Tudod később sokszor megbánjuk azt, hogy nem próbáltuk meg.
Most azon filózol, hogy nem mersz kezdeményezni, később azon fogsz, hogy a fenébe is, miért voltam félénk...
De ha megpróbálod vagy jól sül el, vagy rosszul. Rossz esetben most azt fogod mondani, hogy fenébe, jól elrontottam, hülye vagyok. Később azt fogod mondani: de legalább megpróbáltam, nem úgy mint más!
Érzed a különbséget? Hajrá ;)
(utolsó vagyok)
Mondtuk, hogy BESZÉLJ VELE.
Ha azt mondja, nem kellesz, akkor az olyan lesz, hogy tudod nincs esélyed, keresgélhetsz tovább!
És ha azt mondja, OKÉ, akkor meg bármikor megolelheted!!!
megint az utolso vagyok :)
nálunk is van egy ilyen fiú, rajtam és a négy barátnomon kívul mindenki telljjesen bele van zúgva! Pedig nem is néz ki annyira jól, csak o a legturhetobb... De ot senki nem érdekli és velem is tok jóba van, mint haver és ez tok jó
Na de ezzel csak azt akarom, hogy lehet hogy neki se kell a tobbi, lehet h pont te és ha nem lesztek rogton egy pár, barátozzatok és abból még kialakulhat..
Sok szerencsét!! :) XD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!