Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyen barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok.14 éves vagyok és nagyon félénk.Még 8. vagyok és még nem volt egy barátnőm se pedig szoktam egy csomó lánnyal beszélgetni de egyik se jön be az osztályból.Ahova meg megyek közép iskola ott főleg több a fiú.Nem tudom még hogy hogy lesz barátnőm.Lehet hogy nem abba a közép iskolába megyek.Nagyon rosz hogy még mindíg nincsen barátnőm.Másnak az osztályban van/volt.Pedig én tuti hogy nem csalnám meg vagy ilyesmi.Olyan jo lenne hogyha kettesben mennénk el moziba például.

2013. jan. 6. 21:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igaz.Köszi :)
2013. jan. 6. 22:02
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudod később sokszor megbánjuk azt, hogy nem próbáltuk meg.

Most azon filózol, hogy nem mersz kezdeményezni, később azon fogsz, hogy a fenébe is, miért voltam félénk...

De ha megpróbálod vagy jól sül el, vagy rosszul. Rossz esetben most azt fogod mondani, hogy fenébe, jól elrontottam, hülye vagyok. Később azt fogod mondani: de legalább megpróbáltam, nem úgy mint más!

Érzed a különbséget? Hajrá ;)

2013. jan. 6. 22:07
 13/23 A kérdező kommentje:
a tesom azt kérdezte tölem hogy el e hiszem neki hogy bármilyen csaj az enyém lehet?a válaszom természetesen igen volt csak nem tudom hogy lehet ezt mert ahhoz hogy egy bomba lánnyal járjak ahhoz tényleg nagyon jó szöveg kell :)
2013. jan. 6. 22:43
 14/23 anonim válasza:
100%
Én 13/L vagyok és írtó jól esne ha egy fiú az osztályból bepróbálkozna, HAJRÁ! Aztán írj hogy mi lett!!!
2013. jan. 7. 11:52
 15/23 A kérdező kommentje:
Rendben:)
2013. jan. 7. 16:00
 16/23 A kérdező kommentje:
jajj de rosz hogy mögötte megyek el és nem tudom meg ölelni pedig ugy megölelném hátulról...és nem is sejti szerintem hogy tetszik nekem.Meg nem is nagyon szoktunk beszélgetni.
2013. jan. 8. 16:59
 17/23 anonim válasza:
100%

(utolsó vagyok)

Mondtuk, hogy BESZÉLJ VELE.

Ha azt mondja, nem kellesz, akkor az olyan lesz, hogy tudod nincs esélyed, keresgélhetsz tovább!

És ha azt mondja, OKÉ, akkor meg bármikor megolelheted!!!

2013. jan. 8. 18:17
 18/23 A kérdező kommentje:
egy csomo fiúnak tetszik mert annyira jól néz ki...
2013. jan. 8. 21:22
 19/23 anonim válasza:
100%

megint az utolso vagyok :)

nálunk is van egy ilyen fiú, rajtam és a négy barátnomon kívul mindenki telljjesen bele van zúgva! Pedig nem is néz ki annyira jól, csak o a legturhetobb... De ot senki nem érdekli és velem is tok jóba van, mint haver és ez tok jó

Na de ezzel csak azt akarom, hogy lehet hogy neki se kell a tobbi, lehet h pont te és ha nem lesztek rogton egy pár, barátozzatok és abból még kialakulhat..

Sok szerencsét!! :) XD :D

2013. jan. 9. 19:05
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2013. jan. 9. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!