Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen barátnőm?
Figyelt kérdés
Sziasztok.14 éves vagyok és nagyon félénk.Még 8. vagyok és még nem volt egy barátnőm se pedig szoktam egy csomó lánnyal beszélgetni de egyik se jön be az osztályból.Ahova meg megyek közép iskola ott főleg több a fiú.Nem tudom még hogy hogy lesz barátnőm.Lehet hogy nem abba a közép iskolába megyek.Nagyon rosz hogy még mindíg nincsen barátnőm.Másnak az osztályban van/volt.Pedig én tuti hogy nem csalnám meg vagy ilyesmi.Olyan jo lenne hogyha kettesben mennénk el moziba például.2013. jan. 6. 21:06
21/23 anonim válasza:
Ha esetleg még nem dumáltál a csajjal, sztem kezd azzal. Ha szimpatikus vagy neki azt látni fogod, utána próbálkozz a komolyabb dolgokkal :D
22/23 olivér 12 válasza:
Szia mindenki azt irja hogy szegyel fel egy ku**át szerintem legyél maga bosztos és kérdezdmeg töle h mi a szitu..... erted de ne a szajhátol hanemegy komoly csajtol .. ha igazi kapcsolatot akarsz!!!
23/23 anonim válasza:
Legyél 18 èves,vidd el a lakàsodba ès tartsd el. Addig amìg nincs A8,lakás,pènz addig kèrlek ne sìrjàl itt pelenkàs kisbaba,èn is megtehetnèm a sìràst,de helyette optimista vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!