Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyen a randizásból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen a randizásból kapcsolat?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy egy randi jól sikerul, csók, és egy búcsúzás, és ez ismétlodik párszor, de ebbol hogyan legyen kapcsolat? Hogy érjem el azt, hogy meglegyen mindkettonkben az az érzés, hogy bármikor számíthatok rá, tudom, ha átmegyek hozzá nem zavarok, bármirol beszélgethetunk?

Hogyan teremtsem meg a láncolatot kozottunk?

2012. dec. 29. 00:42
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
na most akkorát röhögtem előző, hogy szerintem az egész ház felébredt...XD
2012. dec. 29. 02:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele, és próbálj kedves lenni, közelebb kerülni hozzá, és, hogy hogyan járhatnátok? Megkérdezed, hogy nem próbálná meg veled? De ezt most komolyan nekem kell megmondanom?
2012. dec. 29. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogy szarból várépítés. Sehogy.
2013. jan. 6. 21:13
 4/4 frank1997ize ***** válasza:
Előző ez kur.va nagy volt tőled! XD
2013. júl. 24. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!