Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne tökéletes?
Figyelt kérdés
Egy régi osztálytársnőm akibe rég óta bele vagyok esve, ma átjön hozzánk és lehet hogy itt is alszik és nemtudom hogyan próbáljak célozgatni neki arra hogy tudja végre meg, hogy nagyon tetszik.
Nemhiszem hogy nagyon be akarunk majd rúgni, mármint én tuti nem de iszogatunk majd de nemtudom miket találjak még ki mivel töltsük az időt..
A ház amiben leszünk teljesen üres lesz csak mi 2-en leszünk ott.
Ha bármi tanácsotok lenne nagyon szívesen meghallgatnám
2012. dec. 28. 07:54
1/1 eperke.65 válasza:
háth szerintem ha iszogattok utánna filmezetek ,beszélgessetek és majd érezni fogod hogy mikor olyan a helyzet hogy elmond neki és utánna minden jön magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!