Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha külsőleg nem annyira jön be a srác, viszont bensőleg tökéletes, és a gondolkodása is passzol az enyémhez? 21/N
Szerintem beszélgessetek sokat
Nálam is volt ilyen, tudtuk hogy nem vagyunk egymásnak az esete. De csak egymásba szerettünk. Viszont mi rengeteget beszélgettünk, mindenről. Tényleg mindenről, és nagyon sokat hülyéskedtünk
F/20
úgy szokták a csajok hogy csinálnak gyereket vmi szép csávótól oszt a ronda+rendessel együtt maradnak házasságba :D
kajak amerikába a feleségek 1/3-a átcseszte így a férjét egy felmérés szerint, bár nem tom mennyire igaz
Látod, sok ember ezért marad le a boldogságról, amiért te most le fogsz ha ostoba vagy.
Külső, külső, mit ér vele az ember, ha boldogtalan...
Sokat kell még tanulnod.
Nem kell mindenkivel összejönni, aki szimpatikus. A szerelemhez testi vonzalom is szükséges. Vele legyetek barátok, és várj az igazira.
Persze van fokozat tetszik és nem tetszik között is. Az én párom elsőre tetszett, de nem volt lélegzetelállító. Mondjuk megütötte az elvárt minimum szintet. 10 éve együtt vagyunk, és még mindig tetszik. Nem vagyok tőle elájulva, van nála sokkal szebb is, de szerelmes vagyok belé és helyesnek látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!