Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen a tökéletes fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sake kérdése:

Milyen a tökéletes fiú?

Figyelt kérdés
2éve gyúrok,nem vagyok a leghelyesebb, aranyosnak tartanak,174magas vagyok barnáás bőr
2012. okt. 28. 22:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Miért gondolja mindenki, hogy ha elkezd gyúrni akkor már ő lesz Mr. Tökély..???
2012. okt. 28. 22:09
 2/13 lila nyuszi ***** válasza:
90%

Érdekli a lelkem, a gondolataim, emberileg is értékelne nem csak akkor törődne velem ha akarna valamit.

Tiszteli az életet nem szívesen csap le egy legyet sem, együttérez az állatokkal.

Nem jönne össze valakivel csak azért, hogy legyen/szerelem nélkül, nem húsnak nézi a nőket.

Nem szexelne idegennel, komoly kapcsolatban gondolkodik.

Van önbizalma, pozitívan gondolkodik, nem megkeseredett.

Nyugis típus, nem a bulizásban éli ki magát, nem részegeskedik.

Nem vagy keveset dohányzik.

Sportol valamit, de nem nagydarab.

Kevésbé szőrös típus, szép fehér bőrű.

21/N

2012. okt. 28. 22:10
 3/13 A kérdező kommentje:

lehet belül értékes ember, de nem tetszem neki...nem ér semmit hogy milyen vagyok belül.

amugy a második fele teljesen igaz rám..

2012. okt. 28. 22:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Attól nem lesz egy fiú sem tökéletes, hogy gyúr... Én elsősorban egyébként is a belsőt tekintem a legfontosabbnak. Egyébként számomra a párom tökéletes.
2012. okt. 28. 22:14
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
nincs tökéletes ember.
2012. okt. 28. 22:14
 6/13 Hole Hunter ***** válasza:

A tökéletes fiú meghallgatja és jó esetben elfogadja a szülői tanácsot és nem pofázik vissza.

A tökéletes pasi pedig abszolut szubjektív.

2012. okt. 28. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Olyan nincs h tokeletes fiu max ha 4-5fiubol rakod ossze
2012. okt. 28. 22:16
 8/13 A kérdező kommentje:

ez igaz...de mindenki a tökéletest akarja

mit tegyek hogy felkeltsem a figyelmét..észrevegye hogy milyen vagyok....erre gondoltam..hiába van jótestem...de ne azért szeressen 1 lány...

2012. okt. 28. 22:17
 9/13 anonim ***** válasza:
külsőnek szerintem eddig tökéletes, ha ehhez társul a céltudatosság, sikeresség, önállóság, magabiztosság az tökéletes lenne, de ott elontják, hogy a szexre mennek. így a tökéletes srácok sem tökéletesek soha.
2012. okt. 28. 22:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm számára Josh Groban.

Nekem Kovács Ákos.

De ez hülyeség, hogy tökéletes, mert valószínűleg vannak nekik is olyan tulajdonságaik, ami miatt nem tudnánk elviselni magunk mellett hosszabb távon, viszont kinézetre/kisugárzásra mindenképp nyerők.

2012. okt. 28. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!