Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire taszító ha valakinek nem tökéletes a foga?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem,hogy hiányzik a fele vagy fekete vagy ilyesmi csak mondjuk egy fogszabályzás lehet nem ártana..2012. júl. 28. 20:52
1/17 anonim válasza:
Nem azon fog múlni. Ha tetszik valaki, fogszabályzóval is tetszik, mint ahogy pl. szemüvegben is. Az nem olyan nagy gond, ha egy-két foga kicsit kiáll, vagy ilyesmi. Más sem tökéletes.
2/17 anonim válasza:
sztem nem gáz, ott van pl. a király l. norbi is, meg tudod nem a külső számít...
3/17 A kérdező kommentje:
Nincs fogszabályzom ,mert lecsúsztam a kedvezményes korhatárt (18ig támogatott államilag) ,és így meg kb durván 4kiló lenne mindennel együtt. Nekem nincs hézag a 2 metszőfogam között mint neki, hanem az egyik kicsit előrébb van mint a másik,igazából oldalról látszik ,miközben beszélek és a számat nézed oldalról.
De az a baj én elég válogatós vagyok és akik csajok tetszenének annak lehet én meg pont emiatt nem tetszenék mert talál olyat akinek szebb a foga
2012. júl. 28. 21:05
4/17 A kérdező kommentje:
illetve ink. úgy mondanám,hogy esztétikusabb
2012. júl. 28. 21:05
5/17 A kérdező kommentje:
és ez most ha negatív hanem ,nekem számít a külső , ha egy lány egyszerüen nem tetszik, akkor aztán lehet akármilyen jófej:/...
2012. júl. 28. 21:07
6/17 anonim válasza:
jó persze, értelek. mondjuk, ha lenne kép könnyebben tudnék véleményt formálni a fogadról. Diákmunkával idővel össze lehet gyűjteni annyi pénzt, hogy ez a kis szépséghiba megoldódjon.
7/17 A kérdező kommentje:
ha privátban lehetne csatolni képet akkor küldenék egyet neked, de feltölteni nem akarok:S:/
2012. júl. 28. 21:16
8/17 anonim válasza:
Ha télleg csak oldalról láccik egy picit, akkor nincs miért izgulnod. Tökéletesen szabályos fogsor úgysem létezik. Persze ha van pénze az embernek lehet ilyet készíttetni.
9/17 A kérdező kommentje:
jó nyilván látszik azért szemből is vlmelyest
2012. júl. 28. 21:30
10/17 A kérdező kommentje:
jó akkor most menj fuss pár kört a margitszigeten
2012. júl. 28. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!