Hogy lehet valakinek ilyen tökéletes bőre? (főleg fiú létére -kép- )
Figyelt kérdés
nem mondom h fiúknál elvárt h nem szép a bőrük.. de akkor is..
egy suliba jártunk de nem ismertem.
17\L
2012. ápr. 16. 22:49
2/23 A kérdező kommentje:
semmi bőrhiba
2012. ápr. 16. 22:52
3/23 anonim válasza:
Az oké, de továbbra se értem, hogy ezen mi a tökéletes. Nem egy fiút ismerek, akinek teljesen tiszta arcbőre van. Nekem nem, de az már más kérdés...:)
4/23 A kérdező kommentje:
hát nekem sem szép, meg egyik ismerősömnel sem olyan mint neki volt
de akkor lehet h csak engem vesznek körül ilyen ronda emberek :)
2012. ápr. 16. 23:12
5/23 anonim válasza:
ez semmi extra, csak nem pattanásos, mi vagy úgy oda....
6/23 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom, ti hol éltek, de én ritkán látok olyan srácot akinek egy pattanása, hege, foltja, tág pórusa, homlokránca sincs az arcán és ilyen egyenletes a bőre..
de lehet h én túlzok
2012. ápr. 17. 00:52
7/23 anonim válasza:
szemétség volt ide kirakni, jelentem.
8/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, Elnézést kérek!
:S
2012. ápr. 17. 12:13
9/23 anonim válasza:
De figyelj... ez egy kép. Simán kiretusálhatta a hibáit, sőt ma már azt is kinézem ezekből a pózer fiúkból, hogy lealapozták az arcokat fotózás előtt. Amúgy meg aki kimegy a pubertás korból, annál ez egy átlagos bőr.
10/23 anonim válasza:
pisti barátunk nem fog örülni h kiraktad a képét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!