Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi jó lenne a lakásban?
Mivel hideg van illetve tél, ezért kevés dolgot lehet csinálni.
Arra gondoltam, felhoznam nálam. Itt lehetne egy filmet megnézni pizzázni sutizni bármit. Ha benne lenne, akkor le is feküdhetnénk. Szerintem alapvetően szereti a törődést, és a romantika sem állhat tőle messze.
A lány 17 eves, és élőben most találkoznánk először.
Fiam! Az ókorban már jóval fiatalabb nők voltak kurtizánok... Ez az egyik! A másik meg az,hogy nem értem,miért fogadsz döglött lóra és miért nem használod az eszed?! Nem vagy nagyon ésszel megáldva,vagy egyszerűen akkora kőbunkó vagy,hogy még egy 140 kilós ősember is elejtene!!!! Most látod majd először? Honnan tudod,hogy a saját fotóját láttad-ha egyáltalán láttad?! Tanulj meg valami kulturáltabb hozzáállást a mindennapos dolgokhoz,mert akkora pofára esésekből fog állni az egész életed,hogy még attól is be leszel sz.rva,ami nincs is!!!
Ffi/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!