Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány. Hogy mondjam el neki?
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, már elég rég óta.
Régebben tetszettem neki, Ő is tetszett nekem, csak nem mertem elmondani neki, hogy szeretem, és legyen a barátnőm.
Eltelt, jó néhány hónap, és lett egy barátja, de 1 év után szakítottak. Már több, mint 5 hónapja nincs barátja.
Mostanság sokat találkozunk beszélgetünk, és vissza tértek a régi érzések, csak azt nem tudom, hogy Ő is így érez-e.
Úgy érzem, hogy már "felnőttem" és elmerem mondani az érzéseim, de félek, hogy Ő már nem így érez.
Nagyon jó barátok vagyunk, de ez nekem kevés! Nem tudok rá
barátként nézni!
Nem félek a visszautasítástól, csak attól, hogy barátok maradunk... csak nekem Ő több, mint barát!
Kérlek segítsetek! Kösönöm mindenkinek!
15/F
Nemtudom miért de én a tettek embere vagyok és a helyedben inkább elhívnám olyan helyekre ahol sokat beszélgethettek, ketten vagytok...és akkor ott amikor eljön az alkalmas pillanat romantikusan átölelném...mélyen a szemébe néznék...és lassan megcsókolnám...
aztán ha ez nem jön be neki akkor tudom hogy le vagyok koptatva, vagy elmondja hogy ő is szeretné csak neki ez gyors
szerintem
"aztán ha ez nem jön be neki"
..és lekever egy jó nagy csattanós pofont, akkor egyből világos lesz, hogy nem szeret. A kérdező gondolom szeretné megúszni a pofont, ha lehetséges.:D
Szerintem az lesz a legjobb ha suliba kiállsz az ablakba és szerelmet vallasz. Aztán minden hétfő délutánonként
sulipszihológushoz kell járnod. És amikor ő kijön olvasó körröl akkor te ott várod az aulába és beszáltok a színű sötétkék kocsidba és hazaviszed és amíg ő megcsinálj a házit addig te körbe nézel a szobájában és kiröhögöd a Beatles albumait és mosolyogsz a mangán ami a tükre fölött van amit az egyik rajzőrült barátnője csinált 9.-ben !!! Aztán elviszed az Egri várba és veszel neki kürtős kalácsot és leültök egy padra egyik lábatokat a pad másik oldalára rakva így pont egymással szembe kerültök,csak a csaj Baetles táskája lesz közöttetek aztán a telótkon elkezditek nézegetni egymás képét és ő észreveszi hogy nem ő a héáttered és akkor megkérdezi és te erre rá megkéred hogy hívjon fel és az a kép fog megjelenni amikor elsőnek csókolóztatok. És akkor a csaj elkezd majd fázni és megkérdezi:
-Ez az a pillanat amikor a srác odaadja a csajnak a pulcsiját?
-Nem ez az amikor a beszálnak a kocsiba és felnyomja a srác a kocsiba a fűtést.
És beszáltok a kocsiba és még egy kicsit beszélegttek és akkor mondja a csaj:
-Az a kép amúgy nekem is megvan.
-Igen tudom de egy csomó mád embernekis mert a hülye Dave feltette twitterre.
És akkor ezen jót röhögtök és Happy end !!!
Na jó viccből félretéve. Mond el neki. Biztos hogy értékelni fogja az őszinteséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!