Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki kifejtené nekem, hogy most mit akar tulajdonképpen?
Megismerkedtem egy csajjal kb 2-3 hónapja, egy netes társkeresőn.
Egész jól indult, webcamoztunk meg beszéltünk is stb. volt h hívtam telefonon meg sms-t is küldtem (szóval beszéltünk sokat).
Viszont volt természetesen konkurencia is, engem igazából az lepett meg, hogy nem is kevés (napi 10-15 új ismerős fb-on..) nah mindegy, tovább próbálkoztam.
De szerintem nem voltam unalmas, mindig nevettünk stb. meg ha gondja volt akkor meghallgattam és ha tudtam segítettem neki.
Kb 2 hete találkoztunk is, elején kicsit döcögős volt de aztán jól beindult, de semmi nem történt.(pedig átlagban a csók meg szokott lenni már első randin - legalább is nálam)
Azóta is beszélek vele, hasonlóan jó a kapcsolat mint eddig, csak azt nem értem, hogy miért nem esik le neki, hogy többet szeretnék tőle mint barátság?
Meg amikor kérdeztem hogy mit érez irántam akkor nem mondta, hanem leírta(pedig szerintem itt fontos lenne mondani), hogy még nem tudja meg még semmit, de ha meg nem írtam rá akkor meg egyből keresett. Hát akkor csak érez valamit nem?
Meg mindig ezt a választ kapom, hogy még annyira nem ismer, pedig már azért elég sok mindent tudok róla, és ő is rólam.. nem értem.
Meg mostanában volt, hogy hirtelen megjelent valami régi "barát" vagy nem tudom kicsoda, hogy egyszer csak hívástartás, hogy ő mindjárt jön és órákra eltűnt.. Lehet (sőt talán biztos is), hogy féltékeny vagyok és, hogy még nem járunk ( :/ ) ami tudom hogy nem jó tulajdonság, és próbálom tűrtőztetni magam de mégse mindig megy.
Szóval valaki aki jobban érti a nőket az tudna segíteni hogy mit is akar ő?
Am a lány 18 éves, én pedig 21.
Tök egyszerű: még nem ismer annyira amennyire szeretné. Kíváncsi rá mennyire vagy türelmes. Egyelőre nem bízik benned. Nem véletlenül van társkeresőn. Szerintem azért enged ennyi embert maga köré, mert mindnekive elbeszélget és majd kiválasztja ki lesz az egyetlen. Nem fogja végigpróbálgatni őket az ágyban valószínű, szóval szerintem mindenképpen harcolnod kell érte és várni kell amígy tutira nnem téged választ. De ahhoz a többi jelöltnek ki kell esni valószínűleg. Amíg lát reményt más fiúban is, addig nem adja a derekát, mert úgy gondolja, lehet megbánná később, ohgy mégsem a másikat választotta.
Szóval ha valóban érdekel és nem csak dugni akarsz akkor kitartasz mellette. Másképp nem fog menni.
Vagy bizonytalan még és nem tudja mi legyen.
Vagy ugye a konkurencia bekavar, lehet megismert egy nálad jobb embert vagy is legalább is a szemében és lehet téged nem akar ezzel megbántani hogy inkább még nem mond semmit mert akar téged barátnak, de közben meg szerelmes lett másba. Én régebben így buktam bele a netes ismerkedésbe, jó volt össze is jöttem egy lánnyal de mivel keveset találkoztunk így a kapcsolatunk a mélypontra zuhant. Akikkel meg helyben ismerkedtem először neten aztán élőben ott sem lett ebből semmi. Akivel meg élőben ismerkedtem meg és többet találkoztunk mint amennyit neten beszélgettünk egyből lett párkapcsolatom.
Ez a netes társkeresés is olyan hogy vagy működik valakinél vagy nem.
Sajnálom, de még próbálj küzdeni érte, lehet még valamit bizonyítanod kell de ezt neked kell tudnod mert te ismered.
Persze, folyamatosan próbálkozok, és előző kommentekhez is írom h nem csak dugni akarok természetesen (bár manapság kinek mi a természetes).
Köszi a válaszokat, akkor még várni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!