Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért rejtette le a láthatóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rejtette le a láthatóságot facebookon?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal pénteken, megcsókolt, hülyéskedtünk, jót beszélgettünk, elmentünk pizzázni, sokat csókolóztunk, és nagyon jól elvoltunk ! Kétszer is megkérdeztem, hogy biztos-e abban, hogy szeretne-e még találkozni a biztonság kedvéért, azt mondta, hogy egyértelmű, és megcsókolt !

De facebookon lerejtette, hogy ne lássam, és szinte vissza sem írt nekem ! Haveromnak, akinek szintén ismerőse facen meg egyből visszaírt ! Megkérdeztem facen, hogy miért ez az egész, és valami baja van-e velem azért, de ilyen válszokat kapok: "nem utállak meg ilyenek. nyugi már."

De haveromnak mégis visszaír, és mégis lerejtette a láthatóságot, de azt mondja, hogy akar még találkozni...

Akkor mégis miért rejtette le a láthatóságot? ! Ötlet ? !

2013. jan. 7. 00:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hogy ne lássák? Igen, talán ezért...
2013. jan. 7. 00:25
 2/16 A kérdező kommentje:
De csak úgy állította be, hogy én ne lássam fent... haverom látja, ha fent van...
2013. jan. 7. 00:27
 3/16 Mókusgyilkos ***** válasza:

az meg mi a tököm?

ha akar még találkozni akkor mi a problem?

2013. jan. 7. 00:27
 4/16 Mókusgyilkos ***** válasza:

azért mert rinyálsz állandóan :D

v ha nagyon kislány akkor most a haverodat faggatja XD [amatőr módszer]

2013. jan. 7. 00:28
 5/16 A kérdező kommentje:
De akkor miért rejtette le előlem magát, és miért nem írt nekem vissza, csak a haveromnak ?
2013. jan. 7. 00:28
 6/16 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, a hangsúly nem a haveromon van, hanem azon, hogy haverom látja őt, hogy fentvan, és neki visszaírt, nekem meg nem, és engem meg "letiltott" hogy ne lássam, ha online...
2013. jan. 7. 00:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem akarja, hogy ráírj, mert fárasztó mindig jópofizni és lehet hogy akkor nem volt kedve hozzá, nem akart sokáig face-n maradni, de tudta hogy ha meglátod, akkor egyből ráírsz és akkor nem tud elmenni
2013. jan. 7. 00:32
 8/16 A kérdező kommentje:
De a haveromnak pedig írt vissza normálisan, és egész délután visszaír nekik... nekem meg nem írt vissza, és nem is láttam online-nak !
2013. jan. 7. 00:37
 9/16 fospuska ***** válasza:
81%
mert jövő héten a haveroddal fog hazamenni és neki is ugyanezt fogja mondani.
2013. jan. 7. 00:52
 10/16 A kérdező kommentje:
haverom ízért írtá rá, mert mondtam neki, hogy írjon rá...
2013. jan. 7. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!