Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért rejtette le a láthatóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rejtette le a láthatóságot facebookon?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal pénteken, megcsókolt, hülyéskedtünk, jót beszélgettünk, elmentünk pizzázni, sokat csókolóztunk, és nagyon jól elvoltunk ! Kétszer is megkérdeztem, hogy biztos-e abban, hogy szeretne-e még találkozni a biztonság kedvéért, azt mondta, hogy egyértelmű, és megcsókolt !

De facebookon lerejtette, hogy ne lássam, és szinte vissza sem írt nekem ! Haveromnak, akinek szintén ismerőse facen meg egyből visszaírt ! Megkérdeztem facen, hogy miért ez az egész, és valami baja van-e velem azért, de ilyen válszokat kapok: "nem utállak meg ilyenek. nyugi már."

De haveromnak mégis visszaír, és mégis lerejtette a láthatóságot, de azt mondja, hogy akar még találkozni...

Akkor mégis miért rejtette le a láthatóságot? ! Ötlet ? !

2013. jan. 7. 00:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
*azért
2013. jan. 7. 00:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Most ezért ne omoljon össze benned a világ! Amikor volt barátnőm, én is volt úgy, hogy letiltottam chat-ről, de csak azért, mert rossz hangulatban voltam vagy pont amit előttem írtak, hogy éreztem, hogy vagy túl sokáig menne a beszélgetés vagy pedig pont hogy nem tudnánk miről beszélgetni. Inkább örülj, hogy akar még találkozni veled!
2013. jan. 7. 11:33
 13/16 A kérdező kommentje:
De mégsem ír nekem facen semmit ... Már látom, hogy soha többi nem látom szerintem... írtam neki, aztán egy mondattal válaszolt !
2013. jan. 7. 16:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Válaszolt ! Nem akar semmi komolyat, ezért nem írt, de még meggondolja, hogy találkozzunk-e ! Remélem akar majd találkozni, mert eléggé kedvelem, sőt egyetlen lány érdekelt idáig ennyire ! Szóval remélem, hogy akar még találkozni !
2013. jan. 7. 20:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj meg, de ez a hajó szerintem már elúszott.. Ha kedvel, de meggondolja, és találkoztok mégis, nemigen jön össze veled, ha már ilyeneket csinál/irkál.
2013. jan. 7. 21:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Tökmindegy, még ma kinyírom magam szerintem !
2013. jan. 7. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!