Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha egy fiú lájkolna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy fiú lájkolna a facebookon, az jelente valamit?

Figyelt kérdés

Csak próbálom megérteni, nehogy "hülyeséget" csináljak.... Ugyanarra a fősulira járok egy csajjal, de csak látásból ismerjük egymást, ő 21 éves, én 29 vagyok. Facebookon ismerősök vagyunk ugyan, de ez nem jelent semmit. Nagyon tetszik nekem, de nem tudok róla semmit: van-e barátja/bejövök-e neki/egyáltalán semmi infóm nincs róla, csak amit a facebookon látok. Ha lájkolnám az egyik képét, az mit jelentene neki?

Sajnos/szerencsére ebből a lájkolásból én már kinőttem, sosem érdekelt, nem foglalkoztam vele. De ő lehet, hogy jelentőséget tulajdonítana neki?

Lányok, ha egy fiú lájkolná ebben az esetben az egyik képetek, jelente valamit?

2012. dec. 26. 16:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

ha több 100 like van a kép alatt, akkor nem jelent neki semmit, csak hogy 1 a sok közül.

(és ami mellékes, hogy ezmellett ribanc is valószínű)

2012. dec. 26. 16:27
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem nagyon..írj neki inkább
2012. dec. 26. 16:27
 3/14 anonim ***** válasza:
8 év elég sok köztetek. Nem tudnál inkább korodhoz illőt találni?
2012. dec. 26. 16:28
 4/14 A kérdező kommentje:
Nincs több száz lájkja egyik képénél sem.
2012. dec. 26. 16:28
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát, koromhoz illő... :) jó kérdés. Szerintem ez a korkülönbség még pont belefér, és ő tetszik. Egyelőre csak puhatolózom.
2012. dec. 26. 16:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha nem sokallod köztetek a korkülönbséget, akkor sok sikert! Ha lájkolod a képét az semmit nem jelent. De még ennél komolyabb dolgok sem jelentenek sokszor semmit. Pl. flörtöl veled, de rajtad kívül még 10 másik sráccal ugyanúgy flörtöl. Volt ilyenre példa az életemben, mikor azt gondoltam valami van és kiderült mégsem. Lehet ribanccal volt dolgom nem tudom.
2012. dec. 26. 16:37
 7/14 anonim ***** válasza:

1. attól hogy több mint 100 lájk van a képe alatt attól ribanc?:DDDDDD lehet, hogy jó társaság és szeretik a barátai.;))

.

ééén általában belájkolom a képeit azoknak a fiúknak akiket helyesnek tartok, és ha visszalájkol megint lájkolok valamit, és ilyenkor általában rám ír a srác.: ) előző barátommal is így jöttünk össze :DDD

meg amúgy a böködés is ilyen.. ha visszalájkol meg is bökheted.:) mondjuk én még csak 16 éves vagyok, de anyukám is folyton olyanokról beszél hogy: jaaaj ez a pasi lájkolta a képem.*-*

~ szóval. hajráá.;)))

2012. dec. 26. 19:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit se jelent, ha akarsz tőle valamit írj neki mert 1 like-ból nem fogja levágni
2012. dec. 30. 09:46
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sem jelent semmit.

Jaja írj neki valamit.

2012. dec. 30. 10:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Micsoda problémák, inkább foglalkozz a sulival, jobban megtérül, tapasztalat.
2012. dec. 30. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!