Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok senkit? 16/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok senkit? 16/F

Figyelt kérdés

Még egyszer sem volt barátnőm.. Randim is csak egyetlen egy darab, ami nem igazán sikerült túl jól, de szerintem nem rajtam múlt.

Kicsit nagyok az elvárásaim mások szerint pedig szerintem nem..

Akárhányszor próbálkoztam mindig beleestem abba a bizonyos FRIENDZONEBA, és már eléggé unom. Mindig az van, hogy a csaj a közeledésemet egyáltalán nem utasítja el, sőt mindig rárak egy lapáttal, aztán mondja a hátam mögött, hogy én miért nyomulok rá..persze sokkal durvább szavakkal. A vicc, hogy ezt még egy olyan lány is megcsinálta velem aki ilyen BFF-nek titulált be, rengeteget beszéltünk, jó párszor sulin kívül is találkoztunk, meghívtam kajára/piára stb..

Nem hiszem, hogy ennyire szerencsétlen lennék, nem tartom magam csúnyának, (túl) sokan is mondják hogy én mennyire helyes,izmos,jószívű, aranyos, kedves, odaadó, szerény,, érzelmes srác vagyok. Itt jön a kérdés: MIÉRT NINCS BARÁTNŐD? Én meg csak húzogatom a vállam, mert tippem sincs. Úgy látszik a mai lányoknak nem ez az ideáluk, hanem a sok páwa és hasonló nyomorultak.

Aztán erre a válasz mindig az, hogy maaaajd eljön a te időd, maaajd lesz barátnőd.. de már kicsit nyugtalanító a helyzet. Ötletek?

(ha esetleg kérdeznétek később: 175cm/64kg itthon edzegetek :) )

2013. jan. 6. 04:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Veled egy cipőben járok öregem. Engem sem akarnak sehogy sem elfogadni , de páwa ne legyél. Akkor csak a pirított ribancoknak fogsz kelleni.

De szerintem ne kajálni hívd a csajokat , hanem valami romantikusabbra bár lehet ez sem fog működni mert nálam nem jött össze..

2013. jan. 6. 10:23
 12/18 tinialfa válasza:
Akkor te is olvasd el a válaszom :D
2013. jan. 6. 10:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezzel én is tisztában voltam eddig is :D de úgylátszik valamit mégis szarul csinálok
2013. jan. 6. 12:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Röhej hogy miket hazudoznak itt a nők,de a valóság másképpen fest.Itt szinte kizárólag mindenki azt mondja hogy nem járnának páwa fiúkkal de ha kilépsz az utcára vagy elmész valahova szórakozni akkor meglátod hogy az ilyen pasikra ragadnak a nők
2013. jan. 6. 15:13
 15/18 A kérdező kommentje:

Nah, köszönöm a válaszokat.

Kicsit félreérthetően írtam, igazából ez a félénkség nem a beszédben vagy bármi másban mutatkozik meg, hanem konkrétan arra hogy elhívjam valahová randizni. Ez is több okból van így..

1. Egyáltalán nem tudom mit érez

2. Mivel ''még'' csak barátok vagyunk, okosabb hogyha meghátrálok minthogy elhívjam valahová ő meg mondjuk nemet mondana.. ez lenne a legcikisebb helyzet, egy iskolában sőt volt olyan hogy egy osztályba is járunk..

Tehát ezt inkább elővigyázatosságnak lehet hívni szerintem.

Izé, kajálást azért mondtam mert mondjuk elkísértem vásárolni, vagy épp Vörösmartyra mentünk és megéheztünk. Nem elhívtam hogy gyere már mekizni :D:D

Valaki írta, hogy túl sok mindent teszek meg és erősen próbálkozom.(nem pont ilyen szavakkal)

Ezzel nem értek egyet, nem nyomulok egyfolytában minden élő emberre, bár azzal hogy ide leírtam a problémáim lehet hogy úgy hangzott. Suli óta is csak két lánynál próbálkoztam.

Páwa biztos hogy nem leszek:D

2013. jan. 6. 15:13
 16/18 anonim ***** válasza:
És mik az elvárásaid? Mármint azt írtad, hogy mások szerint túl nagy elvárásaid vannak, szerinted pedig nem. Kíváncsi lennék azokra az elvárásokra. :D
2013. jan. 6. 18:21
 17/18 A kérdező kommentje:

Külsőre elég válogatós vagyok. Erre mondják..

Most lehet mondani hogy jaj a külső nem számít csak a belső, de nem.. Ha nincs külsőre vonzalom akkor belsőre sem lesz..

Ez abban nyilvánul meg hogy össze-vissza mutogatnak csajokat, és NA TETSZIK? Nekem meg átlagosnak tűnik, nem mondom hogy nem szép de nem is igazán tetszik.

2013. jan. 6. 20:18
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ha nincs külsőre vonzalom akkor belsőre sem lesz"

Ez hülyeség.Sok ember él ebben a tévhitben,nem csoda hogy annyi boldogtalan párkapcsolat van a világon

2013. jan. 7. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!