Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nem találok magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem találok magamnak senkit? 17/f

Figyelt kérdés
A megjelenésemmel nincsen gond. Csak nem nagyon ismerek olyat akivel össze lehetne jönni. Kevés a lány ismerősöm. Meg igazából társaságom sincs. Mindig csak csapódok valahova. Mondták, hogy akkor talál az ember ha nem keres. Hát én nem kerestem mégse ismertem meg senkit. Azt is mondják, hogy budapesten tök könnyű mert sok lány van. De hiába van sok ha nem ismerem őket. Mit kéne tennem? Szórakozóhelyen nem igazán szeretek ismerkedni.
2011. ápr. 10. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Iskolába csak jársz. Amúgy sportolj, zenélj, járj templomba, végezz önkéntes munkát, nyáron menj el dolgozni, vagy ilyenek. Gondolom egész nap kockulsz (de ez csak tipp). A diszkón kívül azért elég sok lehetőség van!:)
2011. ápr. 10. 19:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Járok, csak eléggé fiús suli... pl osztályba is csak fiúk vannak. Sportolok minden hétköznap.
2011. ápr. 10. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
nem nézel ki elég jól, túl jófiu vagy..?
2011. ápr. 10. 20:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy nem nézek ki jól. Mert utcán szemezgetni szoktam meg minden, tehát vannak visszajelzések. A túl jófiú meg nem tudom mit jelent. Tök átlagos vagyok, bulizok meg minden.
2011. ápr. 10. 20:14
 5/7 Búza Péter válasza:
és nem vagy véletlenül 80-as Paladin ?:D
2011. ápr. 11. 02:24
 6/7 A kérdező kommentje:
nem kockulok már 9. óta.
2011. ápr. 11. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
valakiknek a jófiúk jönnek be :)
2011. ápr. 11. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!