Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem lehet a baj? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lehet a baj? Miért nem találok senkit!

Figyelt kérdés

Én egy 17 éves srác vagyok tavaly nyár elején szakítottam a barátnőmmel, a nyaramat a lányoknak szenteltem úgy gondoltam hogy majd most kiélem magam stb... de nem igy lett... Azóta nem voltam 1 lánnyal sem semmilyen formába se... Egyszerüen elég nagy az önbizaolom hiányom és nem hiszek magamba se... Állítólag nem nézek ki rosszul, 10ből 7-8 körüli vagyok szóval egy átlagos fiú... 1x randizgattam 1 lánnyal akit valamilyen okból kifolyólag nem kaptam le... pedig csak arra várt... de balf@sz voltam. ezt se tudom megmagyarázni hogy miért. Szóval valami tipp kellene hogy mivel tudnék egy kis önbizalmat gyüjteni esetleg merre lehet ismerkedni hol ajánlatos stb,stb

Ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor inkább ne is válaszolj! Köszi!

2011. febr. 24. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Leet, hogy elsőre hülyének hangzik, de simán beválhat: Ahhoz, hogy ne feszengj, csinálj valami orbitális nagy hülyeséget... Hülyéskedj el csak úgy magadban, úgy, hogy senki nem látja... Kapcsolj ki, ne tudd, hogy mit csinálsz, gyakorlatilag olyan lennél, mintha be lennél szívva, csak hát ugye mégsem:-D. Ezután annyira feltöltődsz, hogy teljesen másképp látod majd a világot... aztán ezek után jönnek a csajozáshoz szükséges dolgok. Ennyiben tudtam segíteni, a csajozást majd talán valaki más elmondja...;-)
2011. febr. 24. 18:01
 2/4 Norb66 ***** válasza:
Hát ha volt barátnőd, akkor mégis találtál valakit :P Amúgy most pihi van neked, jön majd úgyis valaki, ne aggódj.
2011. febr. 24. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok: lehet*
2011. febr. 24. 18:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) Majd megpróbálom :D
2011. febr. 24. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!