Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok senkit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok senkit?

Figyelt kérdés
valami megváltozott bennem... nem tudok úgy casjozni mint régen mint 16 évesen...egyik nő után jött a másik... volt egy lány akibe nagyon szerelmes voltam együtt is voltunk aztán elváltunk,ő volt az utolsó... most 18leszek és nem találok egy alkalmas lányt se kapcsolatra pedig már nagyon hiányzik nem tudom miért nem találok senkit... mit kéne tennem?
2012. szept. 10. 22:06
 1/9 Rs. ***** válasza:

Ismerkedni.. Akár facebook-on is. Az is egy jó alap hozzá talán. :) Attól, mert tőle kaptál egy pofont ne rengjen meg az önbizalmad!:)

17/L

2012. szept. 10. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj rá arra hogy csajt kell szerezned és akkor jön magától, vágod, ha nagyon keresel valamit akkor sosem találod meg csak ha nem kell, ezen az alapon szerintem simán élvezd az életet, haverokkal lógj, minden ami kell, és egyszer csak jön az alkalmas lány is :) Van még időd :)
2012. szept. 10. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszed te sz@rtad a Spanyol viaszt azé kisfiam!
2012. szept. 10. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
a harmadik kommentelőnek tisztelettel megjegyzem, hogy a spanyol viaszt én szartam, ő csak beleharapta a monogramját.
2012. szept. 10. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
afenébe! ezt nem tudtam, bocs!
2012. szept. 10. 22:12
 6/9 A kérdező kommentje:
nem, nem szeretnék facebookon ismerkedni, szeretem a real world-ben megismerni az illetőt.. és nem görcsölösen vágyok utána csak hiány érzet hogy valakihez odabujni 3. nyilván te szartad ki a spanyolviszat azért vagy így nagyra magaddal...
2012. szept. 10. 22:13
 7/9 taylortimothymatthew ***** válasza:

Vagy zárd le az előző kapcsolatod végleg mint vele és mint magadban lelkileg és agyilag is... vagy próbálj vele beszélgetni és a többit az idő megválaszolja. Ha mégis a kapcsolat végleges lezárásánál döntesz akkor lehet ihletet kapsz a csajozáshoz " nem csajozós dumákra gondolok ". 18 évesen nem vagy sem öreg sem annyira fiatal, hogy semmibe vegyenek a nők egyszerűen csak legyél Gentleman és ad meg minden nőnek akivel ismerkedsz : törődés,FIGYELEM,tisztelt. A nők a kis apróságokat is díjazzák még ha nem is adják tudatunkra. Pl.: Régebben egy barátnőmnek kellet szállás egy napra. Korábban keltem fel így reggeliként kikészítettem neki egy joghurtot és mellé egy kiskanalat ... " neki nagyon tetszett az, még a kiskanalat is kitettem neki.

Fel a fejjel kis srác. Gyakorolni gyakorolni.

2012. szept. 10. 22:13
 8/9 Rs. ***** válasza:
Ez csak egy javaslat volt. :) De igaz.. az igazi életben sokkal jobb ismerkedni. Szóval.. lehet, hogy inkább.. szard le ezt a témát.. és majd amikor nem gondolsz ilyen problémákra akkor fog majd megtalálni az igazi. :)
2012. szept. 10. 22:17
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, majdnem mindenkinek:)
2012. szept. 10. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!