Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit?
Ismerkedni.. Akár facebook-on is. Az is egy jó alap hozzá talán. :) Attól, mert tőle kaptál egy pofont ne rengjen meg az önbizalmad!:)
17/L
Vagy zárd le az előző kapcsolatod végleg mint vele és mint magadban lelkileg és agyilag is... vagy próbálj vele beszélgetni és a többit az idő megválaszolja. Ha mégis a kapcsolat végleges lezárásánál döntesz akkor lehet ihletet kapsz a csajozáshoz " nem csajozós dumákra gondolok ". 18 évesen nem vagy sem öreg sem annyira fiatal, hogy semmibe vegyenek a nők egyszerűen csak legyél Gentleman és ad meg minden nőnek akivel ismerkedsz : törődés,FIGYELEM,tisztelt. A nők a kis apróságokat is díjazzák még ha nem is adják tudatunkra. Pl.: Régebben egy barátnőmnek kellet szállás egy napra. Korábban keltem fel így reggeliként kikészítettem neki egy joghurtot és mellé egy kiskanalat ... " neki nagyon tetszett az, még a kiskanalat is kitettem neki.
Fel a fejjel kis srác. Gyakorolni gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!