Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar velem találkozni egy nagyon jó pasi, de én nem hiszem, hogy elég jó lennék hozzá. Lekoptassam?
én így mentem el egy ilyen pasival randizni, az esélytelenek nyugalmával. elképzeltem, hogy másnap keresni sem fog, így egész randin úgy beszélgettem vele, hogy először látom és utoljára, tul.képp nem otthon unatkozom, arra jó. és mit ad isten? már aznap lebeszélte velem a köv. randit.
utána onnanstól csesztem el az egészet, hogy elkezdtem esélyesnek látni magam, amitől zavarban voltam, nyomultam, stb és már le is rázott :(
javaslom okulj belőlem.
Igen rázd le!
Aztán randizz velem!
Én nem vagyok jó pasi!
35/F
A nőknek fogalmuk sincs, hogy mitől szép és vonzó egy nő (a férfi számára).
Az exem megnézte a fb-on a barátnő oldalát, amikor összejöttem vele. Az exem ki volt akadva, hogy vele járok. Nem tudta megérteni, hogy mit eszek idősebb és testesebb nőn. Ő így is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!