Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akar velem találkozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar velem találkozni egy nagyon jó pasi, de én nem hiszem, hogy elég jó lennék hozzá. Lekoptassam?

Figyelt kérdés
Az eddigi csajai mind nagyon vékonyak és szépek voltak... Én meg..hát, nem vagyok csúnya, de az alakom nem valami jó. Szóval, szerintem nem illenék hozzá. Ha találkoznék vele, úgyis csalódna és nem keresne utána.
2013. jan. 4. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:

én így mentem el egy ilyen pasival randizni, az esélytelenek nyugalmával. elképzeltem, hogy másnap keresni sem fog, így egész randin úgy beszélgettem vele, hogy először látom és utoljára, tul.képp nem otthon unatkozom, arra jó. és mit ad isten? már aznap lebeszélte velem a köv. randit.

utána onnanstól csesztem el az egészet, hogy elkezdtem esélyesnek látni magam, amitől zavarban voltam, nyomultam, stb és már le is rázott :(

javaslom okulj belőlem.

2013. jan. 4. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ő döntse el,hogy tetszel neki vagy sem.
2013. jan. 4. 21:11
 3/8 A kérdező kommentje:
De így sincs önbizalmam, nem merek kockáztatni, mert akkor még ennél is kevesebb lesz.
2013. jan. 4. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:

mindenképpen olvasd el!

[link]

2013. jan. 4. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is így szoktam vele lenni. Én nem mennék el, de te próbáld ki, ha akarod.
2013. jan. 4. 21:32
 6/8 Thom12 ***** válasza:

Igen rázd le!

Aztán randizz velem!

Én nem vagyok jó pasi!

35/F

2013. jan. 4. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:

A nőknek fogalmuk sincs, hogy mitől szép és vonzó egy nő (a férfi számára).

Az exem megnézte a fb-on a barátnő oldalát, amikor összejöttem vele. Az exem ki volt akadva, hogy vele járok. Nem tudta megérteni, hogy mit eszek idősebb és testesebb nőn. Ő így is tökéletes.

2013. jan. 4. 23:06
 8/8 LeftBehind ***** válasza:
Azért el tudom képzelni a csávó gondolatait,ha megtudná,hogy azért koptatod le,mert SZERINTED nem vagy elég jó neki. Amúgy meg miből akarsz önbizalmat meríteni,ha nem abból,hogy valaki elhív randizni,plána olyan aki tetszik neked. Most komolyan,nem kell ennyire elakadni a női logika mélységeiben!
2013. jan. 4. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!