Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan választjak két lány kozul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan választjak két lány kozul?

Figyelt kérdés

Mindekettot nagyon bírom, mindkettoben megvannak azok az értékek, amelyek kellenek nekem, de mindkettoben máshogy.

Kinézetre nem hasonlítanak. Az egyik naiv a másikban tobb a tartás. Mindekettot nemrég ismertem meg. Egyiknek a létezésérol már eddig is tudtam (de kettesben még nem beszélgettunk csak neten) de a másik nemrég jott a képbe (személyesen keveset beszéltunk szintén. Mindketto nagyon értékes ember. Egyik messze lakik (kb. 50 km) a másik kozel, pár falunyira. Az egyikkel volt egy nagyon romantikus, euforikus élményem, de o lakik messzebb és kevesebb ideje ismerem.

Az állás lényegében 1-1.

Mi szerint választjak? Milyen apró dolgokra kell odafigyelnem?

2013. jan. 3. 23:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Figyelj arra oda, hogy nem választjak, hanem válasszak.
2013. jan. 3. 23:04
 2/11 anonim ***** válasza:
A játék jelen állásában még nem tudod hogy melyik lap lesz a nyerő, legjobb ilyenkor ha nem válsz meg egyik kártyalaptól sem, maradjanak a játékban még egy körig, amíg egyik le nem rontja a másiknak az esélyeit, és majd akkor választasz.
2013. jan. 3. 23:08
 3/11 A kérdező kommentje:

Érdekes, eloszor úgy írtam, csak aztán átjavítottam,

de van egy tippem, hogy nyelvtanilag mindketto jo. Ha nem, hát nem.

2013. jan. 3. 23:09
 4/11 anonim ***** válasza:
idegenkívüli lény, én helyesen írtam a választaszt? vagy dupla sz kell bele?
2013. jan. 3. 23:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Második, eloszor azt hittem, hogy valami hulyeséget írsz, de tovább olvasván egész jó tanács. Koszonom.
2013. jan. 3. 23:10
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Válaszokba nem szoktam belekötni :P. Amúgy helyesen írtad :)
2013. jan. 3. 23:14
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
Én is aszondom, mint a ketteske, hadd "versenyezzenek" csak. :)
2013. jan. 3. 23:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz választani, dobj fel egy érmét, és amelyiket jobban szeretnéd, akkor rögtön tudni fogod.
2013. jan. 3. 23:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Hozz fel olyan dolgokat ami neked fontos aztán majd meglátod melyikük hogy reagál. Ebből is sokat le le lehet szűrni. De vigyázz nehogy két szék közül a padló legyen. :D csak ügyesen
2013. jan. 3. 23:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem kell még választanod. Ha még nem történt semmi és még nem mondtál ki semmit, akkor ismerkedhetsz még mindkettővel.
2013. jan. 4. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!