Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány barátság. Télleg ugy választják az ellenkező nemű barátokat hogy testileg és vonzódnak egymáshoz?
Ahogy a szerelem is, ha megvannak rá a feltételek. ;)
Nem kel lezen görcsölni, hogy jajj barát meg ilyenek, a kettő nem zárja ki egymást. A kérdést én sem igazán értem.
Valami igazság van benne!
Van 4 igazi lány-barátom de mindegyik elég csinos és mindegyik az esetem vagy hogy is fogalmazzak szóval ha nem lenne barátnőm akkor bármelyikkel!
"Télleg ugy választják az ellenkező nemű barátokat hogy testileg és vonzódnak egymáshoz?"
A barátokat nem választani szokták, hanem vagy a barátod lesz valaki, vagy sem. A testi vonzalom biztos segít ebben, miért, szerinted ha a testi vonzalom vagy megkönnyíti, vagy megnehezíti a barátkozást, akkor melyik a valószínűbb a kettő közül?
neeeeemmm
akkor gááz van, ha a BARÁT bejön. Nekem általában olyan fiú barátaim vannak //nem haver, akivel megbeszélem az aznapi leckét, időjárást etc...
akik nem jönnek be, soha nem járnék velük. Így elmondhatom nekik az ilen témájú ügyeim is. Ha megeshetne, hogy belezúgok (amire volt példa, sajnos), akkor elkezdenék titkolózni (nyilván nem fogom megmondani neki, hogy kedves legjobb barátom, beléd zúgtam, mint cigányfiú a kútba), erre megsejtené, hogy van valami, de azt hinné, már nem bízom benne, megbántanám és még a barátságát is elveszteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!