Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem vagytok nyitottak az ismeretlen fiúkkal való ismerkedésre?
Nekem sajnos nincs lehetőségem lányok között mozogni, így kénytelen vagyok ismeretlen lányoknál próbálkozni, de eléggé elkeserít, hogy a lányok nagy része nem nyitott az ismerkedésre egy ismeretlen sráccal, pedig nem vagyok egy gyilkos vagy egy bunkó állat, lányoknak fütyülgetős, beszólogatós típus, mindig udvarias és kedves vagyok mindenkivel meg illedelmes, mégsem akarnak velem ismerkedni úgy igazán a lányok, kivéve nagy ritkán.
Mostanság már csak neten szoktam próbálkozni, főleg facebook-on, de ott is ugyanúgy elutasító a lányok nagy része, a többség még választ sem ír, hogy nem szeretne ismerkedni, pedig láttam, hogy elolvasta, amit írtam neki.
Hát mert minden pasi kamugép....
És lehet hogy egyébként sem ájulnak el tőled. Idegen csak akkor kavar veled, ha vagy nagyon bejössz neki, vagy nagyon ki van éhezve.
ez a dolog engem is érdekel, hisz ugyanezt tapasztalom :/
ha nem ismer a csaj valahonnan, akkor bulihelyen esélyed sincsen. elhajt, még ha be is jössz neki.
neten megint más a helyzet. nekem viszza-visszaírogatnak, kb 60 % ban, de néhány levél után abbamarad az ismerkedés..:/
Én tudom mit vesztenek.:D
Engem!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!