Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fáj annyira a visszautas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj annyira a visszautasítás, még akkor is, ha csak egy ismeretlen lányról van szó?

Figyelt kérdés
Valahányszor egy lány elutasít, olyan, mintha gyomorszájon vágnának. Tudom, hogy ez velejárója az ismerkedésnek, de nagyon fáj minden eset, megalázva érzem magam. Sokszor ez tart vissza a próbálkozástól, rettegek a visszautasítástól, pedig egyébként ha eleget ismerkednék, biztos lenne barátnőm.
2013. jan. 2. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert minden egyes vissza utasítás egy-egy téglával bontja az önbizalmad házát. Ismerős érzés, tudom...
2013. jan. 2. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Elég ronda lehetsz, add le az igényeidet! Keress csúnya -kövér csajt.
2013. jan. 2. 18:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt meg minek?
2013. jan. 2. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát én is sok visszautasítást kaptam,de nem érintett mélyen a dolog.Majd egy másik igent mond,gondoltam.És mondjuk az se egy utolsó dolog,hogy azért sikereim is voltak.Volt több éves kapcsolatom is már.Most pl 2 csajjal is ismerkedem és nem utasítottak el.Ha eléggé meg ismerem az egyiket,akkor randi lesz belőle,ha nem jól sikerül a randi,akkor a másikkal is lesz randi...Úgyhogy én nem csak azt kaptam,de azt is....
2013. jan. 2. 18:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem is voltak már sikereim, ettől függetlenül ugyanolyan rossz érzés, amikor elküldenek, lekoptatnak.
2013. jan. 2. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki, így legalább egyértemű a helyzet. Mert a legrosszabb, amikor nem mond se igent, se nemet, aztán rágódhatsz, hogy mi van, és csak a huszadik közeledésre hajt el, de akkor már idegesen.
2013. jan. 2. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Én meg már a sok próbálkozástól vagyok készen teljesen és hiába minden nem lesz belőle semmi és nem értem az okát már ez megy majdnem egy éve.. és nem az, hogy visszautasítanak hanem egyszerűen az nem jön össze, hogy olyan valakit találjak aki tényleg egy rendes kapcsolatot keres.

17/L

2013. jan. 2. 19:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés, én is írhattam volna ezt a kérdést ki akár. Sajnos sok lány nem csak, hogy visszautasított, de a képembe vágta, hogy ronda vagyok meg, hogy képzeltem, hogy őt leszólított, őt a szépség királynőt. Na az ilyen csajokon már csak nevetek, mert tudom ilyenekre nem is érdemes pocsékolni az időmet, de ennek ellenére nagyon fáj, amikor nemc sak visszautasítanak, hanem még ki is gúnyolnak, pedig más lányoknak meg helyes vagyok és én sem értem miért van ez, sokáig azt hittem, hogy aki csúnya, mint én az minden lány szemében csúnya, de képzeld, volt olyan, hogy maga a lány akart felszedni magának és nem is csúnya kiscsajaról van szó, bár többnyire az átlagos csajok szoktak kezdeményezni vagy a csúnyácskák, de ritkán szhép lányok is adnak jeleket, hogy bejövök nekik és ez éltet csak a sok fájdalom ellenére is, bár sajnos most egy szép lány sincs, akinek kellenék.
2013. jan. 3. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!