Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú de nem tudok róla semmit. Hogy közeledjek hozzá?
Van egy fiú, egy vonattal járunk és úgy vettem észre hogy mindig néz, de ennél több nem történt. Úgy gondolom (de még ez sem biztos), hogy fiatalabb nálam kb. 1-2 évvel. Mostanában egész sokat gondolok rá pedig amikor először észrevettem nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Annyi tuti hogy egy városban lakunk de eddig sosem találkoztam vele a településen. Ebből következik hogy marad a vonat ahol látom.
Szinte mindig egyedül van de fogalmam sincs hogy szólítsam meg vagy egyáltalán megtegyem-e. Szerintetek?
L/18
ha nem tudsz róla semmit, akkor honnan tudod, hogy egy városban laktok?
ülj oda hozzá pl.
jó igen elég rosszul írtam: pontosabban CSAK azt tudom hogy egy városban lakunk.
Nem tudom tutira hogy fiatalabb-e és légyszi ne nevezz cicának még ha ismernénk is egymást elég gusztustalan lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!