Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy fiú de nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú de nem tudok róla semmit. Hogy közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, egy vonattal járunk és úgy vettem észre hogy mindig néz, de ennél több nem történt. Úgy gondolom (de még ez sem biztos), hogy fiatalabb nálam kb. 1-2 évvel. Mostanában egész sokat gondolok rá pedig amikor először észrevettem nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Annyi tuti hogy egy városban lakunk de eddig sosem találkoztam vele a településen. Ebből következik hogy marad a vonat ahol látom.

Szinte mindig egyedül van de fogalmam sincs hogy szólítsam meg vagy egyáltalán megtegyem-e. Szerintetek?

L/18

2012. dec. 30. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:

ha nem tudsz róla semmit, akkor honnan tudod, hogy egy városban laktok?

ülj oda hozzá pl.

2012. dec. 30. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem mondod, hogy fiatalabb sráccal akarsz kikezdeni? Ez elég fura, általában az a szerencsés ha egy idősek vagytok vagy a srác idősebb, cica!!!
2012. dec. 30. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennek a srácnak ha te tetszel, előbb utóbb odamegy hozzád. Érdemes lenne várnod, ne légy türelmetlen..
2012. dec. 30. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá és szólítsd le,majd nekünk küldje a köszönő levelet :)
2012. dec. 30. 18:58
 5/7 A kérdező kommentje:

jó igen elég rosszul írtam: pontosabban CSAK azt tudom hogy egy városban lakunk.

Nem tudom tutira hogy fiatalabb-e és légyszi ne nevezz cicának még ha ismernénk is egymást elég gusztustalan lenne.

2012. dec. 30. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem adsz megfelelő jeleket nem fog odamenni. Szemezz vele sokat, tartsd a szemkontaktust, és ha van vér a pu_cájába oda fog menni hozzád :)
2012. dec. 30. 19:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért a válaszokat. :)
2012. dec. 30. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!