Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha első randira nem viszek semmit? SÜRGŐS!
Nem tudom.
Szerintem nem kell vinni semmit, elég akkor, ha komolyabbra fordul.köztetek a dolog.
Amúgy kényes kérdés, mert tizenévesen úgy voltam vele, hogy milyen már, ha nem hoz egy szál virágot vagy valami... De ez csak nevelés kérdése. Ha nem viszel és anyjáék "olyanok", akkor le fognak fikázni a lánynak, hogy nem tudod mi illik (én is kaptam az ívet régebben)
Mostanra tudom, hogy első randira nem kell semmi.
25L
első randira ne vigyél semmit. Ha komolyabb lesz köztetek a dolog,akkor.
17L
Szerintem első randira nem kell semmit vinni. Az még az ismerkedés ideje, igazából max. felületesen ismeritek egymást, ilyenkor még olyan fölösleges. Én legalábbis azt vallom, hogy sokkal fontosabb az, hogy megismerjek a srác valódi énjét, minthogy hozzon nekem valamit az első randira. :)
Később, ha egy hullámhosszon vagytok és tényleg alakul köztetek valamit, nyugodtan vihetsz neki valami apróságot, de most még bőven elég, ha meghívod egy forró csokira vagy valamire. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!