Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira jó ötlet a köpök a sírodra film megnézése?
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 22:40
1/22 anonim válasza:
Hááát, így cím alapján nem az igaz. XD
2/22 anonim válasza:
Szerintem remek ötlet, a randi végén meg mehet a "köpök rád" elköszönés.
3/22 anonim válasza:
Háát ha a csaj horrorrajongó esetleg :D remélem csak vicc a kérdés...én imádom a horrort de az a film gusztustalan..30 percig erőszakolnak benne egy nőt..szerinted?
4/22 Mókusgyilkos válasza:
jaj amit írtál privibe? hallod az a fél sor is elég volt belőle.. [na mennyibe h megfogom nézni még a héten ?XD]
5/22 A kérdező kommentje:
De utánna a csávókat is megfingatják, szóval nem egyoldalú a film, ezért gondoltam h nem megalázó hanem inkább jó beszédtéma :D
2012. dec. 17. 22:46
6/22 anonim válasza:
"A horrort csak erős gyomorral rendelkező, edzett horrorrajongóknak tudom javasolni. A Köpök a sírodra székbeszegezős/székbe erősen belesüppedős film, amelynél félő, hogy kiszakad a háttámla, mikor egyes borzalmak láttán hátrahőköl a néző. Egy biztos, személy szerint nem nézem meg még egyszer."
szerinted?:)
7/22 A kérdező kommentje:
Nézzem meg egyedül és ha jónak találom akkor közösen esetleg?
2012. dec. 17. 22:54
8/22 anonim válasza:
Hát te hülye vagy...inkább vidd el valamerre jobb úgy hidd el
9/22 anonim válasza:
Te ezt senkivel ne nézd meg...főleg ne egy csajjal!!!! ez nem befosatós horror,hanem halálig megerőszakolós kínozós borzalmas film....
10/22 A kérdező kommentje:
De már 1 csomó csajjal terveztük h megnézzük és közülük lenne 1 akivel megnézném, és látta már a trailert is és nem riadt meg. Így se érdemes?
2012. dec. 17. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!