Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiatalabb korosztály! Van olyan, aki esélyt adna egy ismeretlen fiúnak az ismerkedésre ha ráírna facebookon?
Én az egyik pasimat myvipen szedtem fel (ő jelölt meg)
életem egyik legnagyobb szerelme volt.
hamar rájönnék, ha nem bírnám.. szóval igen miért ne?
de mondjuk, ha úgy írna rám mint barátnőmre: szia! van vkid? vagy vki a láthatáron? mert tetszel.
csak így, és azt se tudta, h ki az..
Csak ha értelmes, nem tolakodó, vannak közös témáink, esetleg lehet szó találkozásról, inkább ott dőlnének el a dolgok.
Viszont jobban híve vagyok annak, hogy élőben való ismerkedés, ott milyen benyomást kelt. Facebook eléggé becsapós, nem tudhatod, milyen is az adott fiú a valóságban. Bár sok minden kiderül egy Facebookos beszélgetés alatt is.
Nem zárkózom el előle teljes mértékben, de jobban preferálom a személyes ismerkedést.
Mondjuk, ha internetes keresőről van szó, fontos, hogy szimpatikusnak tűnjön, legyenek közös témáink, hasonlóan gondolkodjunk. De még ekkor sem adnám át magam az ismerkedés örömeinek teljesen, hiszen sosem lehet tudni. Nem árt résen lenni.
De mondom, ha van közös téma, beszélgethetünk, persze lehet, hogy nem lesz semmi belőle, de legalább nem utasítom el élből.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!