Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, még rendes lány, vagy bunkó, magasigényű az összes egy pasival szemben?
előző vagyok, és igen nincs túl sok sikerem a pasiknál, mert ha gyámoltalan lennék az a baj, ha követelőző az a baj, ha bunkó lennék az a baj, ha butácska az a baj
de ami az igazság, hogy magabiztos vagyok, az is baj, ha komolyan hozzászólok politikai, csillagászati, orvostudományi témákhoz az is baj, ha nem alárendelve hanem legalább egyen ragúan akarok közös döntést hozni, az is baj, ha céltudatos vagyok az is baj, ha karriert akarok az is baj
szóval érdekes, hogy sokszor ha egy pasi észreveszi, hogy a nő vele egy szinten van, vagy kicsit erősebb 1-2 tulajdonság, akkor megijednek, így mégis mindig belefutnak a komolytalanabb lányokba, mert annál tudják mit hogy kell csinálni, kiszámítható az egész
de egy okos, reálisan gondolkodó nővel azért van munka mire megszerzi egy pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!