Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még igazi normális nők, ha igen hol? Ha nincsenek hogy fog minden fiú párt találni?
Figyelt kérdés
A mai lányok többségének túlzottak az elvárásai. Legyen a leendő párjának diplomája, legyen sportos testalkata (soknak már az átlagos nem jó) és autója. Mi a fene történik a lányokkal? Teljesen elkurvulnak?2012. dec. 23. 13:30
21/29 A kérdező kommentje:
Hát nem. Pont a nők azok, akiknek a munkájuk kevesebbet ér a férfiakénál (kevesebbet is keresnek) és akkor még ők szabják meg az anyagi feltételeket a férfiaknak. Nem semmi.
2012. dec. 23. 15:33
22/29 anonim válasza:
Pont a nők azok, akiknek a munkájuk kevesebbet ér a férfiakénál.
Tényleg? Hol? Mikor? :D
24/29 anonim válasza:
Egyes hivatásokat tekintve lehetséges, viszont sok helyen már egységes. Vagy én élek más dimenzióban.
25/29 A kérdező kommentje:
Nagyon sok helyen nem egységes. Ahol te dolgozol a férfiak ott i többet keresnek maximum te nem tudsz róla.:D
2012. dec. 23. 16:26
26/29 anonim válasza:
Mindenesetre nem értem, mire jó ez a "nők így, a nők úgy..." kezdetű vagdalózás. "A nők elvárják, hogy bla bla bla"... Igen, vannak akik elvárják, mint ahogy a férfiak is sokmindent elvárnak :D - nőnek konyhában a helye, házimunka, gyerenevelés, de ettől még legyen bombanő, ugorjon mindig, ha a pasinak szexelhetnékje van, stb, stb, stb ... férfiakra is sokmindent rá lehet húzni, csak nem értem most ezzel hova is akarunk kilyukadni? Mi lenne, ha ehelyett inkább kitekintenél a nagyvilágba, ismerkednél, és keresnél olyan nőt, aki olyan, amilyet Te szeretnél? Léteznek, csak nem az agyátmosott műmacák között kell keresgélni. ;)
27/29 anonim válasza:
Ahol te dolgozol a férfiak ott i többet keresnek maximum te nem tudsz róla... tipikus hímsoviniszta felfogás... ezeregy foglalkozást tudok mondani Mo-on, ahol bizony egy férfi sem keres többet, mint a nő, legfeljebb nem törvényes úton :D
28/29 A kérdező kommentje:
Mondjál! Én adtam linket bizonyítva állításom, akkor most te jössz! Ja, hogy nincs? :D Az baj! Kevesebbet keresnek a nők és kész és mégis ők vannak jobban oda a pénzért.
Ilyen pénzéhes cicababákat soha nem szednék össze, mert 1 forint hitelt nem szednék fel azért, hogy gazdagnak lássanak és tegyem előttük a gazdagot. Egy életen át kapcsolatnak pont az a lényege, hogy együtt küzdjenek az életben, dolgozzanak, tervezzék a jövőjüket és a szerelem független a pénztől! Kedves lányok! Amelyikőtök gazdagságot vár el a pasiktól azok nem a szerelmet keresik, nem tudják mi az és nem is fogják megtudni!!!
2012. dec. 23. 16:49
29/29 anonim válasza:
Pont, hogy azért vannak jobban oda a pénzért, mert kevesebbet keresnek:D Amúgy ez a világ már nem arról szól, hogy találj 1 társat és éld le vele az egész életed. Ma már fontosabb az ÉN. Mindenki karriert akar, a szexet csak szükséges szolgáltatásként fogják fel, a szerelem, mint olyan nagyon kiveszőben van. Ma már az embert nem a jelleme alapján ítélik meg, hanem, hogy milyen vastag a tárcája. A média butít és átver egyszerre, mindenki majmol mindenkit, és azt hiszik egyéniségek. Sok embernek fontosabb, hogy mások szemében sikeresnek látsszanak, minthogy saját magának megfeleljen, és épp ezért sose lesz igazán boldog, ebből jön ezer és ezer frusztráció. Ez ellen nem tudunk mit tenni, de mint minden kor, ez is el fog jutni a saját mélypontjára és jön más. Hogy hogy lehet túlélni? Ki kell szűrni az agymosott embereket, és nem kell velük foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!