Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még igazi normális nők, ha igen hol? Ha nincsenek
hogy fog minden fiú párt találni?
Nincsenek, mindegyiküknek csak a külső meg a pénz számít.
2012. dec. 23. 13:58
12/29 A kérdező kommentje:
És mégis minek kell szekrény méretű pasi egy nőnek mondjátok meg? Kitől kell megvédeni?
Kérdező! Valójában nem kellene, csak kilúgozták az agyukat a sok hülye maszlaggal, amikor már a tv-ből és minden más helyről is az ömlik, hogy csak a nagydarab férfi az igazi férfi. Én is ismerek olyan csajokat, akiknek csakis a nagydarab, izmos fickók jönnek be. Ami még egy dolog, de eközben meg a hozzám hasonlóknak az arcába vágja, hogy mekkora senkik vagyunk.
2012. dec. 23. 14:28
Van akinek ez jön be, vagy már az izlés is bűn? Neked az a bajod hogy olyan csajok kellenének akiknek te nem. Nem nem minden lány hülye, az "elkurvulás" meg nem egyenlő az igényességgel. Tény hogy vannak olyan ostoba libák akik csak a külsőségeket nézik de kedves kérdező ha neked ilyen kell akkor meg is érdemled hogy elhajtsanak. Nekem az elvárás az hogy azonos legyen a végzettségünk, tudom hogy nehéz boldogulni de egy auto meg saját lakás nem olyan teljesíthetlen feladat hogy háborogj rajta. Ha meg neked az akkor érd be olyan csajjal akinek ez nem kell.
2012. dec. 23. 14:30
Utolsó, minden lány csak a külsőségeket nézi, és aki becsületes munkából él, annak egy autó meg egy saját lakás Magyarországon magyarként igenis teljesíthetetlen feladat.
2012. dec. 23. 14:33
Neked az a bajod hogy olyan csajok kellenének akiknek te nem.
Nem, nekem az a bajom, hogy még ki is gúnyolnak emiatt. Fordítva nem nagyon látni olyat, hogy pl. a fickónak tetszik a cicababa, eközben ő egy átlagos lánynak tetszik és mivel nem kölcsönös, még meg is alázza érte.
2012. dec. 23. 14:37
egy auto meg saját lakás nem olyan teljesíthetlen feladat
Egy autó fenntartása havi 35-40 000 Ft. A saját lakás pedig milliókba kerül.Esetleg felvehet hitelt, de akkor élete végéig nyögheti a terheket vagy spórolhat úgy 50 éves koráig. Nagyon kevés olyan ember van ma Magyarországon, aki 3-4-500 000 Ft-t vagy még többet keres. Az átlag szerintem országosan olyan 100 lehet, a keleti, északi vagy déli régiókban pedig olyan 70-80 000 Ft. A magyar családok felének nincs ma autója, a lakása/háza pedig gyakran az, amit örököltek/beleszülettek.
Egyébként azt gondolom, hogy egyetlen nőnek sincs joga többet elvárni a férfitól, mint amit ő maga képes felmutatni. Önerőből, természetesen!
2012. dec. 23. 14:48
18/29 A kérdező kommentje:
15-ös te sajnos a ribik közé tartozol. Elvárod a lakást és a kocsit a párodtól? Itt látszik meg mennyire a pénz körül forog az életed, gratulálok! Én nem várok el se lakást se kocsit a barátnőmtől. Velem van a hiba vagy veled? Mondhatod, hogy neked azok az igényeid, de mégis mért gondolod, hogy bárkinek kötelessége kocsival és házzal kiszolgálnia? Attól kapcsolat a kapcsolat, hogy azt ketten dolgozzátok össze és ne egyből megkapd. Picit vagy csak elszállva magadtól, fújjj!
19/29 A kérdező kommentje:
14-esnek szól az előző nem a 15-ösnek!
Szerintem Magyarországon alapból nem normálisak az emberek.
2012. dec. 23. 15:30
Kapcsolódó kérdések: