Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szexuális vonzalmat tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagymásbab@ kérdése:

A szexuális vonzalmat tényleg lehet tudatosan kiváltani nőkből, vagy ez tőlünk teljesen függetlenül történik?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy az utóbbi években nem nagyon megy nekem a csajozás. :) Eleinte azt gondoltam, nem baj, nem tetszhetek mindenkinek, de most már kezdek aggódni.

Zsinórban kb az 5. csaj mondja azt nekem, hogy helyes vagyok, jó fej, abszolút minden oké velem, de nem érzik azt a bizonyos szikrát vagy tudja a fene mit, szóval, hogy több legyen mint barátság. A társkereső oldalakon, nagyon jól eldumálok lányokkal, szó szerint lazán leoltom őket, ők akarnak találkozni, még csak nem is én erőltetem, majd az első tali után kinyögik ezt, hogy nehari de nem érzem a szikrát. A fényképek amiket felteszek teljesen naprakészek, jó minőségűek, tehát nincs zsákbamacska, mégse jutok tovább az első találkozáson. 32/F

2012. dec. 22. 23:43
1 2 3 4
 31/32 szarvas szilárd válasza:
Teljes mértékben jó ha picit "oltod" őket:D különben nem találja majd érdekesnek a "játékot"és új játékos után néz
2012. dec. 26. 12:08
 32/32 A kérdező kommentje:

Hát igen, fent kell tartani az érdeklődést. :) Kicsit másnak kell lenni mint a nagy átlag, de azért tudni kell hol a határ.

Jó pár csajjal levelezgettem mostanában, de ma este ráakadtam egy gyönyörűségre, akivel fantasztikusan jól eldumáltunk és mindketten nagyon tetszünk egymásnak a képek alapján. Persze így volt ez az előző csajoknál is. :) Na majd meglátjuk, remélem ezúttal sikerrel járok.

2012. dec. 30. 02:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!