Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szexuális vonzalmat tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagymásbab@ kérdése:

A szexuális vonzalmat tényleg lehet tudatosan kiváltani nőkből, vagy ez tőlünk teljesen függetlenül történik?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy az utóbbi években nem nagyon megy nekem a csajozás. :) Eleinte azt gondoltam, nem baj, nem tetszhetek mindenkinek, de most már kezdek aggódni.

Zsinórban kb az 5. csaj mondja azt nekem, hogy helyes vagyok, jó fej, abszolút minden oké velem, de nem érzik azt a bizonyos szikrát vagy tudja a fene mit, szóval, hogy több legyen mint barátság. A társkereső oldalakon, nagyon jól eldumálok lányokkal, szó szerint lazán leoltom őket, ők akarnak találkozni, még csak nem is én erőltetem, majd az első tali után kinyögik ezt, hogy nehari de nem érzem a szikrát. A fényképek amiket felteszek teljesen naprakészek, jó minőségűek, tehát nincs zsákbamacska, mégse jutok tovább az első találkozáson. 32/F

2012. dec. 22. 23:43
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Természetesen volt előtte telefonbeszélgetés! Erre figyelek.

És használok parfümöt (bvlgari aqua marine) , szoliba is járok, nem vagyok kövér, edzek is, nincs nagy hasam, izmos is vagyok (azért nem egy gorilla), a ruhatáramra is odafigyelek, eléggé jó minőségű cuccokba járok, persze ez nem csak a csajozás miatt van, így érzem jól magam. Szóval tényleg nem tudom mi egyebet tehetnék még.

2012. dec. 23. 00:02
 12/32 A kérdező kommentje:
Az mondjuk igaz, hogy nem vagyok milliomos! :) De ne már, hogy anélkül ne legyen barátnőm! :)
2012. dec. 23. 00:03
 13/32 anonim ***** válasza:

"Szóval tényleg nem tudom mi egyebet tehetnék még."

Röviden: Légy magabiztos, határozott és mindenekelőtt higgy önmagadban és a nőknél való sikeredben. 30N

2012. dec. 23. 00:04
 14/32 anonim ***** válasza:
Az eljátszott magabiztosság viszont könnyen visszaüthet... Szóval csak óóóvatosan.
2012. dec. 23. 00:05
 15/32 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 10essel, egy jól megválasztott illat csodákra képes. És nem kell feltétlenül pacsulira gondolni, a szappan tökéletes :) Komolyan. Nekem sokáig az orromban volt egy férfi illata, aki (netes ismeretség) a személyes talin nagyon nem jött be. De a közvetlen viselkedése, az ölelések, apró próbálkozások, nem erőszakosan, végül megtörtek. És a randi másnapján ő dobott engem :)
2012. dec. 23. 00:08
 16/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tényleg lehet nem vagyok elég magabiztos, bár nem érzem magam zavarba ha találkozok egy lánnyal, de azért a mellett nehéz elmenni szó nélkül, hogy mégiscsak az utóbbi időkben 0 azaz 0 érdeklődést mutatnak irántam a nők! Valószínű ez annyira nem motivál! :) Megjátszani pedig nagyon nem szeretem magam! Mindig eltervezem, hogy na majd most hú de magabiztos meg komoly leszek, aztán mindig ugyan az kedves, hülye gyerek leszek, aki rohadtul nem kell egy nőnek se! :)
2012. dec. 23. 00:11
 17/32 anonim ***** válasza:
Valahol azt olvastam, hogy az tuti "game over" ha nagyon látszi rajtad, hogy kellenek neked mert különben roszul érzed magad vagy neked annyi... De nem tudom mi lehet igaz ebből.
2012. dec. 23. 00:13
 18/32 A kérdező kommentje:
Persze ebben van valami, de az a baj, hogy most is azért bukott ki belőlem ez az egész, mert legutoljára egy olyan aranyos lánnyal taliztam, hogy az nem igaz. Tényleg nagyon aranyos volt, kedves, nem a pénzre hajtott, iszonyat jól eldumáltunk neten is, tök oda volt ő is, alig várta a talit és bumm, ennyi volt. Ma nyögte ki, hogy ne haragudjak de nincs szikra, de azért talizhatunk még egyszer ha akarom hátha kialakul mert szimpatikus vagyok neki, hát az igazat szólva nem tudom mi értelme lenne még egy talinak így, bár ki tudja, az tuti, hogy nem fülig érő mosollyal mennék erre a talira, lehet eléggé közömbös lennék, nem hiszem, hogy élvezném.
2012. dec. 23. 00:18
 19/32 anonim ***** válasza:

a kurzusokon ami nem baromság, az a magabiztosság, önbecsülés, adj magadra, tehát alap dolgok, a többi amit köré kerítenek, az azért van, mert pénzért csupán azt amit alapból is tudsz nem lehet elmondani, így eladható lesz, szerintem fizetni nem kell érte

persze a személyes gyakorlás, ott egy lány akivel eljátszhatod, az lehetséges, hogy segít, ezt nem tudhatom

2012. dec. 23. 00:19
 20/32 anonim ***** válasza:
Mondjuk elég nagy r*hadék a legtöbb nő bármikor bedobhatnak egy ilyet telejsen elfogadott, mernéd Te... Mondjuk férfi ilyet sose csinál, mert lassan tényleg igaz az, hogy csak a nőknek kell válogatni közülünk a sok lúzer (úgy anblock az összes magasságtól, szemtől, kinézettől, viselkedéstől független) férfit. Aki éppen bejön mert 100%-ost teljesített - az nyer. Többieknek nincs szikra lehet hazamenni sírni vagy rejszolni (attól függ csak egyéjszakást vagy hosszabb távot akart-e az illető)
2012. dec. 23. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!