Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szexuális vonzalmat tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagymásbab@ kérdése:

A szexuális vonzalmat tényleg lehet tudatosan kiváltani nőkből, vagy ez tőlünk teljesen függetlenül történik?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy az utóbbi években nem nagyon megy nekem a csajozás. :) Eleinte azt gondoltam, nem baj, nem tetszhetek mindenkinek, de most már kezdek aggódni.

Zsinórban kb az 5. csaj mondja azt nekem, hogy helyes vagyok, jó fej, abszolút minden oké velem, de nem érzik azt a bizonyos szikrát vagy tudja a fene mit, szóval, hogy több legyen mint barátság. A társkereső oldalakon, nagyon jól eldumálok lányokkal, szó szerint lazán leoltom őket, ők akarnak találkozni, még csak nem is én erőltetem, majd az első tali után kinyögik ezt, hogy nehari de nem érzem a szikrát. A fényképek amiket felteszek teljesen naprakészek, jó minőségűek, tehát nincs zsákbamacska, mégse jutok tovább az első találkozáson. 32/F

2012. dec. 22. 23:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Remelem Szegeden laksz es osszejovunk :)
2012. dec. 23. 00:21
 22/32 anonim ***** válasza:

"Ma nyögte ki, hogy ne haragudjak de nincs szikra, de azért talizhatunk még egyszer ha akarom hátha kialakul mert szimpatikus vagyok neki".

Lehet, csak elbizonytalanodott a csaj is. Adj még egy esélyt neki, hogyha nem keres kifogást a 2. randi előtt, hogy neki miért nem jó az időpont, akkor nem lerázni akart, csak bizonytalan. 30N

2012. dec. 23. 00:24
 23/32 A kérdező kommentje:
Budapesten lakom! :)
2012. dec. 23. 00:25
 24/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk az tény, hogy ez a tali úgy volt, hogy ő este jött haza melóból, fáradt is volt, majd beültünk egy italra egy amúgy kellemes helyre, de most olyan hangos volt a zene, hogy szegény lányt is alig hallottam, szóval nemmondanám, hogy a legideálisabbak voltak a körülmények. Meglátjuk, ha nem keres kifogást, lehet talizok vele még egyszer. Lehet jót is fog tenni, mert talán komolyabban tudok majd viselkedni, mivel tudom, hogy nincs veszteni valóm, mivel több mint valószínű, hogy ez a csaj nem az enyém lesz, de hátha. :)
2012. dec. 23. 00:29
 25/32 anonim ***** válasza:

Elég lehangoló ezt olvasni kérdező, én is ugyanez vagyok, izom, minőségi ruha, még diploma is van,nincs torz pofám sem, minden oké, de én az ilyen rémsztorik miatt a biztonság kedvéért be sem vállalom ezt az egészet. Látni, hallani,hogy hogyan pofára esnek. Tudod ez már tényleg gáz,hogy állításod szerint nem vagy egy nyomorák, és mégis bebukod. Nekem ez eléggé gázos ügy. Egyszerüen ezeknek semmi sem jó, semmi nem elég.

Egyébként kettő variació van.

1. Élőben egy visszafogottabb na randizzunk féle férfi a nőhöz hozzáállást produkálsz, és hiányzik talán az a laza haveri légkör, ami kéne. Én arra már rájöttem, bár nem tudok nőzni, sose tudtam, de előszőr össze kell haverkodni a nővel, de úgy, mintha a legjobb haveroddal társalognál, teljesen oldott légkőr, nagy röhörészések, szovál olyan 100% os egymásra hangolódás, mintha már ezer évv óta ismernéd szinten. Ez nem olyan mű, nem olyan kimódolt randizás, ez sokat dobhat a dolgon. De ha két nem összeillő személyiség van, abból lószar sem lesz úgysem.

A másik meg,hogy tipikusan az ideál-mániás nőket fogtad ki, akinek csak az az egy tökéletesen az ideáljába tartozó tulajdonságokkal rendelkező egyén felel meg. Régebben én is ilyen voltam, hogy csak a kedvenc szinésznőim hasonmásait kerestem, néha meg is találtam de ez mindegy... A többi meg lehetett akármilyen szép, aranyos, nem tudott érdekelni, mert azt éreztem, első adandó alkalommal, amikor jönne egy ideálomba tartozó, úgyis már kevésnek érezném, és atomjaira csalnám szana szét, ahogy érem! De ezt meg nem akarom, annál többre becsülök egy nőstényt.

2012. dec. 23. 03:03
 26/32 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam én is sokat ezeken a dolgokon és biztos, hogy sok minden tőlünk független, nem lehet minden csajnak tetszeni, de az is biztos, hogy valami hiba van a csajozási technikámban. Ez egészen biztos, mert már túl sokszor fordult elő ugyan az, amire se én se a lány nem tudott épkézláb magyarázatot adni! Ez a haverkodós dolog amit említettél, szerintem azért nem jó megközelítés, mert így az is leszel, a haverja és nem a szeretője!

Én arra az álláspontra jutottam, hogy szerintem valami olyan dolog lehet itt a háttérben, hogy ha egy lány rögtön azt érzi, hogy neked tetszik, onnantól kezdve érdektelen vagy számára. Viszont ha pl azt csinálod, hogy amikor találkoztok, akármennyire is tetszik, de ezt felé egyáltalán nem mutatod, akkor lehet az fog járni a fejecskéjében, hogy na mi a franc van, nem tetszek ennek a srácnak? Pedig a neten, hogy megdicsérte a képeim stb. És akkor lehet ő kezd el nyomulni, hogy bebizonyítsa magának is, hogy márpedig ő jó csaj és tetszik a férfiaknak! :)

Persze ez nem biztos, hogy minden csajnál bejön és ez valószínű náluk se tudatos, de mivel az eddigi kedves, aranyos, jó fej srác vagyok féle csajozásom nem járt sikerrel, majd most megpróbálom a nemtörődöm féle csajozás. Ez persze nem olyan könnyű, mert bunkónak se lehet lenni, tehát amolyan semlegesnek kell lenni, egy fikarcnyit ne érezze, hogy tetszik nekünk, majd akkor amikor már ő csüng fürtökben rajtunk. :)

Ja és még valami, én a következő randiról tuti, hogy előbb távozom mielőtt a lány azt mondaná, hogy bocsi de ő már menne. Majd valamit kitalálok, hogy bocsi de most mennem kell, mert ez és ez a dolgom, majd felhívlak. Aztán lehet ez se fog bejönni, de az tuti, hogy a következő csajnál ezt fogom alkalmazni, aztán meglátjuk mi fog kisülni belőle! :) Az előző, hagyományos, rendes, aranyos, kedves srác féle technika végérvényesen elbukott! :)

2012. dec. 23. 21:20
 27/32 anonim ***** válasza:

Szerintem nem túl jók ezek a taktikázások. Mivan ha így, mivan ha úgy...ekkor mit gondol, akkor mit nem, ez akkora badarság, ráadásul teljesen nőfüggő,hogy kivel mi megy mi nem. Nincs ráírva. Ez a legnehezebb, én már le is mondtam róla,hogy nőzzek, mert nem értek hozzájuk, nem tudok jófej lenni, jellembeli komoly hiányosságaim vannak. De ez azért kibazott nehéz, hogy te ne legyél egy állati cukimuki szerelemfiú, mert akkor nyálas majom vagy.0 de hideg se legyél,mert akkor közönyt fog érezni, távolságtartásra is ugyanezt, ne legyél pimasz szemtelen, mert akkor bunkónak fog tartani, ne legyél normális mert akkor meg toált unalmas tucatcucc vagy, aki mellett beálmosodik a hülye feje. Ne legyél túl beszédes, mert akkor nem tud szóhóz jutni, ne legyél túl hallgatag, mert az kínos neki, ne legyél magabiztos nagyon, mert az ijesztőleg hat rá, ne legyél bizonytalan mert attól körberöhög,hogy milyen infantill vagy, egyszerüen milyennek kéne lenni, a fene egye meg az egészet!? Semmi sem jó.

Annyiról szól az egész, hogy ami vagy megjelenés, külsö belső tulajdonságok, ha az bejön neki, és nem szólogatsz be neki, akkor elvileg ha beszélgetsz vele, már könnyen gördülékenyen össze kéne hogy jöjjön a dolog. Ha nem vagy nagyszám egyébként, akkor meg taktikázhatsz, azt is leszarják szerintem.

2012. dec. 23. 21:57
 28/32 A kérdező kommentje:

Persze amúgy megértelek hidd el! :) Én is ugyan ezt érzem, hogy semmi se jó! Valóban nem vagyok egy modellfiú alkat, de azért annyi önértékelésem van, hogy azt látom, hogy nálam egyáltalán nem jobban kinéző, sőt, inkább hagyjuk is, hogy milyen embereknek milyen kellemes barátnőjük van, nekem meg a fenébe egy se jön össze! Vagyok én is olyan jó mint a nagy átlag. Okának kell lenni, hogy miért nem működik. És biztos van erre racionális magyarázat is.

Nem kell persze túltaktikázni a dolgokat, mert az tényleg nem jó, de annyit meg lehet tenni, hogy nem rajongod körbe a lányt akivel először randizol. Ne érezze, hogy annyira kell. Az a baj, hogy ezt idáig még a gyakorlatban soha nem sikerült megvalósítanom, de már annyira elegem van nekem is ebből a sok kudarcból, hogy ott tartok, igazán nem lesz nehéz közömbösnek lennem. Ha kellek tegyen érte ő is, nem vagyok én egy kib@szott pincsikutya, hogy nők után rohangáljak, én is vagyok olyan értékes mint egy nő! Becsüljön meg engem is! Ne csak mástól várjon mindent!

2012. dec. 23. 22:37
 29/32 anonim ***** válasza:

Taktikázni nem érdemes, mert mi van, ha végre kifogod azt a lányt, aki hozzád való, értékeli is, hogy azonnal a lába elé borulsz, erre elkezded az érdektelent játszani :) Ha úgy érzed, nagyon érződik rajtad, hogy kell a nő, akkor inkább mérsékeld egy kicsit az érdeklődést, de ne hagyd el, ne legyél közömbös.

Inkább a fokozatosság a fontos, szerintem. Nyugodtan lehet érdektelen témákkal kezdeni, aztán szépen eljutni a személyes hangvételű beszélgetésig. Az ne zavarjon be, hogy telefonon, neten már esetleg kitárgyaltatok ezt-azt :) És a gesztusok is fontosak. Egy nyugodt, határozott, túlzó gesztusoktól mentes férfi már félsiker.

2012. dec. 24. 10:51
 30/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Valóban igazad van!

Ja és Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :)

2012. dec. 24. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!