Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én hibáztam, vagy ő bunkó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én hibáztam, vagy ő bunkó?

Figyelt kérdés

Tegnap este ráírtam egy lányra az egyik közösségi portálon, teljesen normális, kedves hangnemben, helyesírási hibák nélkül. A kérdésem annyi lett volna hogy mit szólna hozzá ha találkoznánk a városban egy kis beszélgetésre, ismerkedésre. (Járni szeretnék vele, nyilván ezért ugye)

Azóta többször bejelentkezett, de semmi üzenetet nem küldött, azt se, hogy kopjak le, azt se hogy rendben. SEMMIT.

Most ilyenkor mit lépjek? :O

2009. aug. 23. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
minden bizonnyal nem érdekled. Én is ezt csinálom, mert a lányok [saját tapasztalat] napi van, hogy 100 levelet is kapnak, és mindnek ez a lényege. AKi nem szimpatikus, már nem is válaszolok neki, mert a kezem lerohadna.
2009. aug. 23. 20:58
 2/9 A kérdező kommentje:

A kérdés nem ez volt :)

Ez a napi 100 levél pedig kicsit túlzás szerintem :)

De az mondjuk simán elfogadom ha nem jövök be neki, de könyörgöm, egy 3 soros levelet nem lehet írni? Ctrl+c, Ctrl+v jelleggel legalább...

2009. aug. 23. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Igazad van, bunkóság hogy nem képes annyit írni! Bár hátha szerencséd van és még azon gondolkodik hogy mit írjon:) Ne csinálj semmit, ha nem irj te se irj újra.
2009. aug. 23. 21:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Felbasztam az agyam rajta, szóval írtam neki egy szolíd köszi hogy szoltál levelet... Ezzel még nem rontottam el semmit szerintem, de erre remélem reagál.

Az a baj hogy sok idő volt még rászántam magam, erős gyomorideggel várom a választ erre semmi.

Na de nem tudja miről marad le :))

2009. aug. 23. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
én pont így voltam, 2 hétig nem válaszolt. én akkor ráíram megint, és akkor válaszolt, meg mesen meg minden, szal az akarom mondani, hogy lehet, hogy nem volt gépnél, vagy ilyesmi. Amúgy, ha elolvasta és nem ír vissza az tényleg bunkóság
2009. aug. 23. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerted már alapból, akkor visszaírhatott volna. Ha csak azon a bizonyos "közösségi portálon" láttad először, akkor joggal gondolhatja azt, hogy csak pár kép alapján beleestél a testébe: aka. dugni akarsz. Ha utóbbi, akkor erről sürgősen leszoknék, mert elég sokszor fogsz így kiábrándulni.
2009. aug. 23. 23:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Én lányként mondom, hogy idegenekkel nem úgy kezdem az ismerkedést, hogy találkozom vele azonnal, hogy eldöntsem járok-e vele... Szóval elég kellemetlen ha ismeretlenül ezzel állítanak be hozzám. Hacsak nem a párkereső oldalon láttad...
2009. aug. 24. 02:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. És az álláspontomat nem értik meg mások, így a végén már inkább nem is magyarázkodok...
2009. aug. 24. 02:02
 9/9 A kérdező kommentje:

Ismerjük már egymást egy minimális szinten, családi barát lányáról van szó.

Abban viszont lehet valami, hogy túl gyorsan ugrottam az alkalomra, mivel előtte semmi bevezető nem volt.

Hát tanulság... Kösz mindenkinek.

2009. aug. 24. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!